Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een nieuwe baan in marketing, communicatie of bijvoorbeeld HR? Bij Bring at Work hebben we een snelgroeiend aantal vacatures zakelijke dienstverlening beschikbaar. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak matchen we niet alleen je cv op een vacature, maar ook jouw wensen en persoonlijkheid aan de organisatie. We helpen je graag met je volgende carrièrestap. Hieronder vind je onze meest recente vacatures in Amsterdam en omgeving in verschillende branches zoals administratie, zorg en commercie.

Schrijf je in

Wil je reageren op een vacature? Of wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Schrijf je dan snel in.

Zo ga jij met een goed gevoel naar je werk

Een fijne werkplek is net zo belangrijk als een baan die aansluit op jouw profiel. Daarom horen we graag je ambities en voorkeuren, zodat we samen de juiste organisatie vinden die daarbij past.

Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Of wil je graag even met ons sparren over je ideeën? Neem dan vooral contact met ons op.

Vacatures zakelijke dienstverlening

Bring at work heeft vacatures in zowel de profit als non-profit sector. Zo bemiddelen we in een baan bij een grote corporate of een maatschappelijk betrokken organisatie. Zit je aan een carrièreswitch te denken of wil je graag meer horen over de mogelijkheden binnen jouw sector? We denken graag met je mee. 

Voorbeelden van functies in de zakelijke dienstverlening zijn:

  • Administratief medewerker
  • Communicatiemedewerker 
  • Financial Controller
  • HR medewerker 
  • Projectmanagement
  • Recruiter

Bekijk de volledige lijst aan vacatures in de zakelijke dienstverlening voor het meest recente en volledige overzicht.

Cindy en Sereen helpen je graag verder

Binnen Bring At Work zijn Cindy en Sereen verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Beide dames hebben zelf jarenlang in deze sector gewerkt en weten dus als geen ander hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Ben je benieuwd hoe wij exact te werk gaan? Ontdek onze werkwijze of neem direct persoonlijk contact met ons op.

FAQ

Hieronder vind je onze meest recente vacatures in Amsterdam en omgeving in verschillende branches zoals administratie, logistiek, horeca, schoonmaak, zorg, commercie en productie.

Hoeveel vakantiedagen heb ik als uitzendkracht?

Werk jij onder de voorwaarden van de NBBU-cao? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen bij een voltijd dienstverband. Deze 25 vakantiedagen zijn onderverdeeld in 20 wettelijke en 5 bovenwettelijke vakantiedagen.

Als de NBBU-cao niet op jouw overeenkomst van toepassing is, heb je recht op 20 wettelijke vakantiedagen bij een voltijd dienstverband. Als jouw inlener onder een andere cao of beloningsreglement valt zijn deze regels van toepassing.

Wat is het verschil tussen toeslag en overuren?

Als je regelmatig buiten kantoortijden of op zon- en feestdagen werkt, krijg je waarschijnlijk extra betaald voor deze uren. Deze uren worden toeslaguren genoemd. Wanneer je extra uren buiten de normale werktijden werkt, zijn dat overuren.

Voorbeeld:
Je werkt twee uur langer door omdat het druk is op de werkvloer. De twee extra uren die je gewerkt hebt zijn overuren.

Wanneer word ik uitbetaald?

Als uitzendkracht worden jouw gewerkte uren van de week daarvoor, goedgekeurd op dinsdag en uitbetaald op woensdag. Zorg er daarom voor dat je alle uren ingevoerd hebt op jouw werkbriefje via onze Bring at Work portal.

Mocht het zo zijn dat de opdrachtgever 4-wekelijkse betaling hanteert, dan word jij als uitzendkracht ook 4-wekelijks uitbetaald. In onze Bring at Work portal staat er een duidelijk overzicht met betaaldagen.

Hoe vul je reiskosten in?

Wanneer je recht hebt op reiskosten, is dit te zien in jouw werkbriefje in de portal. Reiskosten worden vergoed door middel van een kilometervergoeding en/of kosten voor het openbaar vervoer.

Kosten openbaar vervoer
De totale kosten voor het openbaar vervoer noteer je gemakkelijk in je werkbriefje. Hierbij is het belangrijk dat je het afschrift van je gemaakte reizen bewaard. Dit afschrift mag je als alternatief ook naar jouw contactpersoon binnen Bring at Work sturen.

Kilometervergoeding
Kilometervergoedingen mag je in je werkbriefje verwerken door het start- en eindadres te noteren. De portal berekent automatisch de afgelegde kilometers.

Bring at Work Kantoor

Sollicitanten

Meld je nu gratis aan om snel
te kunnen solliciteren!

We nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en houden je op de hoogte!

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd