Zo gaan we voor je te werk

De juiste mensen op de juiste plek brengen, dat doen we elke dag opnieuw bij Bring at Work. Dat begint bij het inventariseren van het wervingsvraagstuk. Aan de hand van ons onderzoek gaan wij verder met het uitzetten van de vacature. Op basis van de wensen, het functieprofiel en de cultuur van je organisatie creëren we vervolgens een aantrekkelijke vacaturetekst. 

Vervolgens wordt de vacature verspreid, dit doen we het liefst exclusief in samenwerking met jouw bedrijf (maar het hoeft niet). Door middel van zo’n exclusieve samenwerking garanderen wij een persoonlijke aanpak die kwaliteit oplevert. We begeleiden de volledige selectieprocedure totdat alle gezochte kandidaten zijn aangenomen. Natuurlijk gaan wij niet alleen uit van de sollicitaties op een functie. Bring at Work gaat actief op zoek naar de passende kandidaat. Het resultaat? Een hogere slagingskans en uiteindelijk de beste match.

Waarom Bring at Work?

Wij matchen meer dan alleen een cv aan een functie. Wij kijken echt naar de mensen achter organisaties en cv’s. Met andere woorden leren we de mensen eerst kennen en daarna gaan we pas op de zaken over. Zo koppelen wij met zekerheid mensen aan organisaties en andersom.

Meer weten over wat Bring at Work voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Offerte aanvraag

algemene voorwaarden(Vereist)

Liever direct persoonlijk contact?

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd