Recruitment volledig uitbesteden

Het vinden van de juiste mensen voor je openstaande vacatures is een zorgvuldig en soms lastig proces. Zeker als het om vacatures voor meerdere werknemers gaat. In zo’n geval werkt het vaak prettig om recruitment volledig uit te besteden aan een ervaren recruitmentbureau als Bring at Work.

Bij Bring at Work werven we regelmatig meerdere nieuwe mensen voor onze opdrachtgevers. In zo’n geval nemen we alles van A tot Z uit handen, maar blijven we wel duidelijk communiceren en nauw samenwerken, het draait namelijk om jullie organisatie. Onze samenwerkingen zijn altijd 100% op maat. Wil je weten wat wij voor jouw organisatie en wervingsvraagstuk kunnen betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Bring at Work als recruitment adviseur

Het is niet altijd nodig om het recruitmentproces volledig uit handen te geven. In deze gevallen treden wij ook op als recruitment adviseur. Zodra je ons inschakelt, inventariseren we jouw specifieke wensen en geven we vervolgens een advies op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan direct contact met ons op.

Onze vertrouwde werkwijze

Zodra je recruitment (deels) uitbesteedt aan Bring at Work, maken wij een recruitmentplan en gaan we volgens een vertrouwde werkwijze voor je aan de slag. Dat begint al bij een vast contactpersoon. Eén aanspreekpunt voor al jouw (aan)vragen is namelijk wel zo fijn. Daarnaast hebben we een projectmanager in dienst die alle projecten overziet en in goede banen leidt. Op deze manier ontstaat er een nauwe samenwerking, schakelen we snel en zijn we flexibel als het aankomt op jouw wensen.

Meer weten over onze werkwijze?

Offerte aanvraag

algemene voorwaarden(Vereist)

Liever direct persoonlijk contact?

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd