Verschillende dienstverbanden, dezelfde kwaliteit

Wij werven en selecteren enthousiaste medewerkers, die we vervolgens uitzenden, detacheren, bij de opdrachtgever oponder contract voor (on)bepaalde tijd gaan, als zzp’er ingezet worden en/of toewijzen aan een flexpool. Welk type dienstverband je ook kiest, je mag altijd dezelfde kwaliteit van ons verwachten. Wat de verschillen precies zijn, lees je hieronder.

Uitzenden

Wanneer je voor deze optie kiest, heb je veel vrijheid als bedrijf. Loopt de opdracht eerder af of is er minder werk? Dan stopt de arbeidsovereenkomst. Zo betaal je alleen voor de inzet die jij nodig hebt.

Wanneer je uitzendkrachten inhuurt, leent Bring at Work de werknemers aan je uit. Dit betekent dus ook dat wij de officiële werkgever van jouw uitzendkrachten zijn.

Detachering

In tegenstelling tot een uitzendcontract, heeft een detachering altijd een vaste begin- en einddatum. Je hebt een medewerker voor langere tijd nodig en wil er van op aan kunnen dat deze medewerker voor jullie beschikbaar is. Je kiest daarom sneller voor een detachering, dan voor uitzenden. Loopt het werk terug, dan ben je nog steeds verplicht om de medewerker te betalen voor de periode.

Flexpool

Wanneer je vaak mensen op korte termijn nodig hebt, is het gebruik van een flexpool ideaal. Wij hebben altijd een planner gekoppeld aan onze flexpools, waardoor mensen razendsnel ingezet kunnen worden. Onze flexpools bestaan uit een combinatie van uitzendkrachten en zzp’ers.

Voor de zorg hebben wij uitgebreide flexpools met helpende, verzorgende IG en verpleegkundigen. Ook voor de kinderopvang hebben wij grote flexpools die bestaan uit ervaren pedagogisch medewerkers en naschoolse opvang professionals.

Werving en selectie

Bring at Work helpt organisaties in de zorg, kinderopvang, horeca, schoonmaak, logistiek en zakelijke dienstverlening continu aan nieuw en passend talent voor langere tijd. Dat begint bij het het inventariseren van het wervingsvraagstuk. Aan de hand van ons onderzoek gaan wij verder met het uitzetten van de vacature. Op basis van de wensen, het functieprofiel en de cultuur van je organisatie creëren we vervolgens een aantrekkelijke vacaturetekst.

Zzp’er inhuren

Op zoek naar extra versterking waar je op kan bouwen? Bring at Work heeft een grote pool zzp’ers die in no-time voor je aan de slag kunnen in de zorg en kinderopvang. Onze zelfstandigen zijn in te zetten voor zowel korte als lange opdrachten.

Waarom uitzenden via Bring at Work?

Met onze doelgerichte en persoonlijke aanpak brengen wij in no-time de juiste mensen op de juiste plek. Hierbij kijken we altijd naar de mensen achter de CV’s en organisaties, zodat we zeker weten dat matches echt werken. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze sector, zijn wij de betrouwbare wervingspartner waar jij van op aan kan.

Meer weten over onze werkwijze?

Offerte aanvraag

algemene voorwaarden(Vereist)

Liever direct persoonlijk contact?

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd

Sinds 2011 zijn wij hofleverancier voor Tinteltuin Kinderopvang.