Voor werkgevers

Goed personeel is van onschatbare waarde voor de stabiliteit en groei van je bedrijf. Daarom is het belangrijk om voortdurend te blijven investeren in het vinden van de juiste mensen. Grote kans dat je niet altijd tijd of de juiste kennis in huis hebt om dit proces op te pakken.

Op zo’n moment ondersteunt Bring at Work jouw organisatie. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe vaste medewerkers of een flexpool. Bring at Work vindt de juiste medewerkers en helpt je graag.

Uitzenden

Heb je snel, misschien dezelfde dag nog, een goede tijdelijke – of vaste medewerker nodig? Dan ben je bij Bring at Work aan het juiste adres. Onze enthousiaste flexkrachten werven en selecteren in de regio Amsterdam is onze specialiteit. Heb je regelmatig tijdelijke of vaste nieuwe medewerkers nodig? Wij kunnen een kwalitatieve flexpool voor je opzetten en inrichten.

Werving en selectie

Is er een lastige positie in te vullen of heb je te weinig tijd om een nieuwe collega te vinden? Laat het dan aan ons over. Wij zijn gespecialiseerd in Werving & Selectie in de regio Groot-Amsterdam. Bij Werving & Selectie neemt Bring at Work het hele proces van de sollicitatie tot de indiensttreding van de medewerker over.

Recruitment

Is er sprake van een groot wervingsvraagstuk? Dan kan Bring at Work het volledige recruitmentproces van A tot Z uit voor jullie organisatie verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in recruitment in Amsterdam en omgeving.

Zzp bemiddeling

Op zoek naar extra versterking waar je op kan bouwen? Bring at Work heeft een grote pool zzp’ers die in no-time voor je aan de slag kunnen in de zorg en kinderopvang. Onze zelfstandigen zijn in te zetten voor zowel korte als lange opdrachten. Die opdrachten voeren zij vervolgens uit op flexbasis of door middel van onze door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

Kantoorpersoneel meeting

Opdrachtgevers

Wij zetten onze talenten
voor jou in!

We nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en houden je op de hoogte!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij voegen ons naar jouw zoekopdracht, maar geven ook advies om tot de juiste medewerker te komen. Ben je op zoek naar één nieuwe medewerker waarvoor wij de beste selectie van medewerkers aan je voorstellen? Of heb je liever dat wij het (flexpool) wervingsproces van A tot Z van je overnemen voor meerdere werknemers? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jullie behoefte ligt.

Met onze doelgerichte en persoonlijke aanpak brengen wij in no-time de juiste mensen voor jullie op de juiste plek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

FAQ

Hieronder vind je onze meest recente vacatures in Amsterdam en omgeving in verschillende branches zoals administratie, logistiek, hospitality, schoonmaak, zorg, commercie en productie.

Hoe zet je loonheffing aan en uit?

Wanneer je je inschrijft bij onze Bring at Work portal heb je de mogelijkheid om jouw loonheffing aan te vinken.

Ben je dit vergeten? Geen probleem! Stuur jouw contactpersoon bij Bring at Work een volledig ingevulde Opgaaf gegevens voor de loonheffingen, dan zetten wij ‘m alsnog voor je aan. Let op: dit kunnen we niet met terugwerkende kracht voor je doen.

Wil je jouw loonheffing weer uitzetten? Ook dat kunnen we voor je regelen.

Ik kan geen vacature vinden die aansluit op wat ik zoek

Wat jammer dat je niet hebt gevonden wat je zocht. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Wanneer je contact zoekt, zal de medewerker die gespecialiseerd is in jouw branche je helpen. Tijdens het eerste gesprek gaan we niet een standaard vragenlijst af, maar willen we je echt leren kennen. Vervolgens kijken we samen welke organisatie hier goed op aansluit, zodat jij straks écht op je plek zit.

Je kan ons bereiken op 020-2235281 of sollicitatie@bringatwork.nl.

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd