ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP’er en op zoek naar een nieuwe opdracht? Bring at Work helpt je graag verder! Dankzij onze persoonlijke en flexibele aanpak, matchen we altijd de juiste opdracht aan de juiste persoon. Werkgeluk is namelijk net zo belangrijk wanneer je voor jezelf werkt. Wij hebben opdrachten beschikbaar in de zorg, kinderopvang of zakelijke dienstverlening. Interesse? Neem contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen of kijk tussen onze openstaande opdrachten voor ZZP’ers en reageer.

 

Hier vind je al onze actuele online vacatures. Zoek je iets in de zorg, kinderopvang, horeca, schoonmaak, logistiek of zakelijke dienstverlening? Wij bieden verschillende dienstverbanden in deze sectoren aan, of dat nu fulltime, parttime, flex, een detachering of als ZZP’er is.

Schrijf je in

Wil je reageren op een vacature? Of wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Schrijf je dan snel in.

De mogelijkheden voor zzp’ers bij Bring at Work

Onze ZZP’ers werken voornamelijk in de zorg en de kinderopvang. De mogelijkheden hierbinnen zijn groot. Zo is het een optie om voor verschillende opdrachtgevers voor langere tijd aan de slag te kiezen, maar is elke dag op een andere locatie of afdeling werken ook een mogelijkheid.

Het is maar net wat het beste bij jou past! Voor opdrachten in de zakelijke dienstverlening zoeken wij ook geregeld zelfstandigen die op zoek zijn naar nieuwe opdrachten. Neem een kijkje en ontdek of er een passende opdracht voor jou tussen staat!

Het grote voordeel van een ZZP bemiddelingsbureau

ZZP’er hechten veel waarde aan vrijheid en zelfstandigheid. Maar het is wel fijn om hulp te krijgen bij het vinden van de juiste opdrachten. Bring at Work helpt je daarmee door middel van het grote netwerk dat wij hebben opgebouwd in de zorg, kinderopvang, en zakelijke dienstverlening. Wij hebben dagelijks tussen de 80 en 150 diensten beschikbaar. Wil je liever een opdracht voor langere tijd? Ook hierin hebben wij veel mogelijkheden.

Zodra je eenmaal aan de slag gaat, is het belangrijk dat je zelf alle administratieve zaken geregeld hebt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende belangrijke stappen, wanneer je als ZZP’er in de zorg wil gaan werken:

 • Inschrijven bij de KVK
 • VOG aanvragen
 • Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten (optioneel) 
 • Pensioenvoorziening regelen (bijvoorbeeld via BrightPensioen)
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Daarnaast is het belangrijk om schijnzelfstandigheid te voorkomen en aan de wettelijke kwaliteitseisen voldoen, daarom werken al onze ZZP’ers op een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Wil je als ZZP’er aan de slag, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Het volledige stappenplan is te vinden op de website van de KVK. 

Aan de slag als ZZP’er bij Bring at Work: het stappenplan

 • Solliciteer op een van de openstaande opdrachten voor ZZP’ers.
 • Stuur ons je KVK gegevens en overige zzp documentatie, zo kunnen wij controleren of je voor ons aan de slag mag.
 • Wij nodigen je uit voor een persoonlijke kennismaking en bespreken je wensen.
 • Denken wij dat we een match voor je hebben? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever.
 • Soms mag je al direct starten in onze flexpools. Voor langere opdrachten moet je eerst even kennismaken met de opdrachtgever.
 • Is het een match?! In dat geval maken wij een modelovereenkomst voor je op.
 • Handtekening gezet! Jij mag lekker aan de slag.
 • De planning van je diensten loopt via ons planningsysteem Clevergig. In dit systeem geef jij zelf je beschikbaarheid aan en zie je direct alle beschikbare diensten voor jouw beroepsgroep. Jij werkt wanneer jij kan en wil. Zo behoud jij je vrijheid en flexibiliteit.
 • Langdurige opdrachten plant de opdrachtgever in samenspraak met jou in.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

FAQ

Hieronder vind je onze meest recente vacatures in Amsterdam en omgeving in verschillende branches zoals administratie, logistiek, horeca, schoonmaak, zorg, commercie en productie.

Ik kan geen vacature vinden die aansluit op wat ik zoek

Wat jammer dat je niet hebt gevonden wat je zocht. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Wanneer je contact zoekt, zal de medewerker die gespecialiseerd is in jouw branche je helpen. Tijdens het eerste gesprek gaan we niet een standaard vragenlijst af, maar willen we je echt leren kennen. Vervolgens kijken we samen welke organisatie hier goed op aansluit, zodat jij straks écht op je plek zit.

Je kan ons bereiken op 020-2235281 of sollicitatie@bringatwork.nl.

Kom ik bij Bring at Work in dienst of bij het bedrijf zelf?

Dat ligt aan de overeenkomst. Ga je bijvoorbeeld als uitzendkracht werken, dan loopt je contract bij Bring at Work en wordt je ingeleend door het bedrijf waar je gaat werken.

Mocht het zo zijn dat de opdrachtgever op zoek is naar een vaste medewerker in loondienst, dan zal jouw contract met de opdrachtgever zijn.

Aan wie moet ik mijn vakantie doorgeven?

Het is altijd belangrijk dat je dit doorgeeft aan jouw opdrachtgever. Wanneer je dit op tijd doet komen ze niet voor verrassingen te staan en kunnen zij, als dit nodig is, op tijd vervanging regelen.

Wanneer je je uren in de portal invult, vul je zelf eenvoudig jouw opgebouwde vakantie-uren in. Zo sta je straks niet met lege handen!

Krijg ik werkkleding van Bring at Work of van het bedrijf zelf?

Mocht er in jouw functie werkkleding nodig zijn, dan zal het bedrijf waar jij komt werken je voorzien van werkkleding.

Bring at Work Kantoor

Sollicitanten

Meld je nu gratis aan om snel
te kunnen solliciteren!

We nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en houden je op de hoogte!

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd