Zoekresultaten

Toon filters

Gevonden vacatures: 6

Haarlem
€ 2500
Woon jij in Noord-Holland en heb je ervaring als Helpende en/of Helpende plus? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanuit onze flexpool ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers in ons netwerk. Als Helpende niveau 2(+) word je toegewezen aan een van onze tien locaties, waar je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor de zorg op jouw afdeling. Je krijgt een rooster op basis van je beschikbaarheid. Als Helpende en/of Helpende plus herken je jezelf in onderstaande eigenschappen: Je bent zeer sociaal en voelt een sterke verbinding met de bewoners; Jouw positieve houding straalt enthousiasme uit, en je weet anderen hiermee te inspireren; Geduld is een van jouw kenmerken, je handelt zorgvuldig en komt altijd je afspraken na; Je bezit een groot inlevingsvermogen en aarzelt niet om betekenisvolle gesprekken met cliënten te voeren; Je bent een probleemoplosser die altijd denkt in termen van mogelijkheden; Je draagt graag je eigen verantwoordelijkheid en werkt uitstekend samen met anderen.  
Dordrecht
€ 2500
Voor onze opdrachtgever in Dordrecht zijn we op zoek naar Gastvrouwen en heren voor onze flexibele pool, en we willen graag dat je direct aan boord komt. Als Gastvrouw of heer ga je aan de slag op een van onze diverse locaties. Samen met je collega's voer je werkzaamheden uit op het gebied van voeding en huishouding en begeleid je deelnemers hierbij. Je dekt de tafels, regelt de koffie en thee rondes. Je besteld de boodschappen voor de afdeling en voert werkzaamheden uit op het gebied van HACCP.  Je betrekt bewoners bij het uitvoeren van de huishoudelijke taken in en rondom het huis.  Dit is hoe jij bent: Je hebt van nature een sociale inslag als het gaat om de bewoners; Je bent enthousiast ingesteld; Geduld is bij jou een schone zaak; Je bent empathisch;  Je bent gericht op het vinden van oplossingen; Verantwoordelijkheid nemen is voor jou vanzelfsprekend; Samenwerken met anderen gaat je goed af.
Rotterdam
€ 4000
We zijn momenteel op zoek naar Verpleegkundigen voor onze flexibele pool in de regio Zuid-Holland, en we kijken ernaar uit om je snel te verwelkomen. Als Verpleegkundige krijg je de kans om op verschillende locaties te werken. Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor de zorg op jouw afdeling, en we zullen je roosteren op basis van je beschikbaarheid. Dit is wie jij bent: - Je hebt een natuurlijke empathie richting de bewoners. - Je deelt graag je enthousiasme met anderen. - Geduld, precisie en het nakomen van afspraken zijn vanzelfsprekend voor jou. - Je bent empatisch en aarzelt niet om diepgaande gesprekken te voeren met cliënten. - Je bekijkt situaties vanuit diverse perspectieven en zoekt actief naar oplossingen. - Verantwoordelijkheid nemen is voor jou een tweede natuur. - Samenwerken met anderen gaat je goed af.
Zaandam
€ 8000
Ben jij een geregistreerde psychiater met passie voor de geestelijke gezondheidszorg en op zoek naar een boeiende en afwisselende baan voor 8 uur in de week, in de regio Zaanstreek? We hebben een uitdagende functie voor jou beschikbaar.  In deze rol speel je een cruciale rol in het Meldpunt & Advies Bijzondere Zorg (MABZ) team, dat bestaat uit meer dan 20 collega's met uitgebreide ervaring in de psychiatrie. Als psychiater ben je verantwoordelijk voor het bieden van specialistisch advies en consultatie op het gebied van diagnostiek, indicatiestelling en behandeling voor ambulante cliënten.  Daarnaast draag je bij aan de deskundigheidsbevordering van je collega's en zorg je voor de continuïteit van onderzoek. Je kunt ook betrokken zijn bij preventie en crisisinterventie, en je bent bedreven in het omgaan met zorgmijdende cliënten. Samenwerking met interne en externe partners, zoals de GGZ, is een essentieel onderdeel van deze rol, waarbij je verschillende belangen effectief kunt overbruggen.
Amsterdam
€ 3500
Wij zoeken een ervaren gezinscoach met een hart voor het ondersteunen van gezinnen in uitdagende situaties. Deze tijdelijke functie, voor ongeveer 6 maanden in de regio Amsterdam, biedt jou de kans om jouw expertise in te zetten en het verschil te maken voor kwetsbare gezinnen. Als gezinscoach ben je de steunpilaar voor gezinnen die te maken hebben met complexe problemen. Jouw rol gaat verder dan traditionele gezinsbegeleiding. Je bent de rots in de branding voor gezinnen die kampen met ingewikkelde, vaak overlappende problemen. Je helpt ouders die door de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, moeite hebben hun kinderen doeltreffend op te voeden. Jij creëert een gezond leefklimaat door gezinnen te ondersteunen op verschillende gebieden: coördinatie van dagelijkse taken, begeleiding van ouders in hun rol en aandacht voor het welzijn van het kind, de ouders en de omgeving. Daarnaast behoud je contact met externe partijen, zoals met voogden, jeugdzorg en gedragswetenschappers. Je werkt met zowel vrijwillig als verplicht aangemelde gezinnen, waarbij je een vertrouwensrelatie opbouwt en een integraal onderdeel wordt van het gezin. Met jouw ervaring in het coachen van mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis, draag je bij aan het creëren van een stabiel en gezond leefklimaat.  
Amsterdam
€ 3000 netto
Jij als zelfstandige pedagogisch medewerker wil werken waar en wanneer jij wil en daarnaast aangesproken worden op je professionele pedagogische kwaliteiten. Wil je hiernaast meer werk en vastigheid dan je huidige ZZP schap? Kom dan werken als ProfLancer voor Bring at Work. Wil je op maandag een dagje creatief zijn met de peuters en op woensdag een boswandeling maken met de bso? Dat kan als ProfLancer in de kinderopvang. - Jij bepaald waar je werkt, hoeveel je werkt en wanneer je werkt - Pensioen, vakantiedagen, verzekerd voor ziekte en toch je eigen zelfstandigheid in waar en wanneer - Tussen de €17 en €21,80 netto per uur, gelang werkervaring en ureninzet. Wij schalen in op junior, medior of senior ervaring. Senior: Bij 36 uur inzetbaarheid €2.801 netto per maand.