Zoekresultaten

Toon filters

Gevonden vacatures: 19

Amsterdam
€ 3500
Jij bent de Verpleegkundige Niveau 4 of 5 die ons flexteam wil komen versterken. Jij bent een gedreven Verpleegkundige Niveau 4 of 5. De zorg wordt afgestemd op de behoefte van de cliënt met respect voor de wens om zo lang mogelijk in het eigen leefmilieu te blijven of in een verzorgingshuis met de juiste passende zorg. Jij als Verpleegkundige verricht verpleegkundige- en verzorgende handelingen, zodat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd. Je ondersteunt actief mensen die verzorging nodig hebben vanwege ziekte, een beperking of leeftijd. Jij biedt de zorg die zij nodig hebben. Je werkt samen met doelgroepen die afstand hebben tot de maatschappij, denk hierbij ex-verslaafden, dak -en thuislozen maar ook gehandicapten. Kortom: een baan waarin jij echt iets kunt betekenen voor de medemens!
Koog aan de Zaan
€ 3000
Wij zijn opzoek naar flexibele Verzorgende IG'ers die onze pool met enthousiasme en veel goede moed komen versterken. Jullie zijn de Verzorgende IG'ers die met liefde voor het vak al hun passie in hun werk stoppen. Als Verzorgende IG'er bieden wij jou alle flexibiliteit. Jij bent verantwoordelijk voor wanneer je werkt. Wij werken samen met 65 verschillende locaties in de Zaanstreek en Waterland, waar je samen met je collega's de beste zorg biedt.  Wie ben jij?: Je straalt vertrouwen uit en voelt je verantwoorlijk; Je weet hoe je in de meest onvoorziene situaties moet handelen, dit doe je kalm en daadkrachtig; Je bent zelfstandig maar kan ook heel goed werken in een teamverband, je laat je niet snel uit het veld slaan en kan tegen (opbouwende) kritiek; Je hebt ervaring in de Gehandicapten zorg, Somatiek en Psychogeriatrische zorg; Jij stopt je gevoel in het werke en werkt het liefst met zowel ouderen als kinderen.
Purmerend
€ 3000
Jij bent de Begeleider in de Zorg die als ZZP'er of als uitzendkracht ons flexteam komt versterken. Wij zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde Begeleiders in de Zorg, je bent gepassioneerd en bent daarnaast op zoek naar uitdagende flexibele opdrachten wanneer jou dit uitkomt. Je bent als Begeleider in de zorg flexibel ingesteld. Zo heb je o.a. de keuze uit verschillende locaties waar je samen met je (zzp)collega's de beste zorg kan bieden. Hier neem jij het voortouw. Jij zult naast de begeleidende taken ook de verzorgende taken uitvoeren. Deze zorg is intensief en per locatie specifiek gericht op diverse doelgroepen. Wij verstrekken jou over alle informatie die daar bijhoort. Wie ben jij: Verantwoording en vertrouwen straal jij uit, je weet hoe je in ingewikkelde situaties moet handelen. Je bent zelfstandig maar ook werken in een teamverband spreekt jou aan. Je laat je niet snel uit het veld slaan en kan tegen (opbouwende) kritiek. Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en bent in het bezit van meerdere certificaten zoals: ADL,Tilliften, Medicatie, Diabetici en Epilepsie. Je kan je verplaatsen in een ander en werkt met zowel ouderen als kinderen.
Schiphol
€ €15,27
/ /
Jij bent de gediplomeerde ZZP'er of uitzendkracht die op zoek is naar een uitdagende baan als beveiliger op luchthaven Schiphol. Jij bent iemand die stevig in je schoenen staat en veiligheid staat bij jou voorop. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder en solliciteer! 20-38 uur per week; Locatie: Schiphol; €12,82 - €15,27 per uur + toeslagen; ZZP tarief €28,-- all-in. Bonus: toeslag van € 5,40 bruto (tot en met 31 december 2022); Vanaf 1 januari zal het nieuwe uurloon CAO van toepassing zijn verhoogd met een toeslag van €1,40 bruto per uur; Flexibele werktijden. Jij bent als luchthaven beveiliger iemand die orde en veiligheid waarborgt in directe omgeving. Jij bent punctueel, gastvrij en je draagt hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Je houd van hard werken en je krijgt energie van het werken in een levendige internationale werkomgeving. Verder zoeken wij iemand die sociaal en betrokken is, tegen een stootje kan en parttime (flexibel) inzetbaar is.
Heb je affiniteit met kinderen en ben jij de gedreven, gemotiveerde pedagogisch medewerker die als uitzendkracht aan de slag wilt in de kinderopvang? Je eigen dagen inplannen en plannen via online planning. Provincie Zuid Holland Den-Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Zoetermeer enz Werken tussen de 8 en 40 uur Een salaris conform kinderopvang CAO, je wordt ingedeeld in schaal 6 en je krijgt altijd 2 extra tredes bovenop je ervaringsjaren. Elke dag is anders op een groep. De ene dag kan je buitenspelen in de sneeuw en de andere dag ben je aan het knutselen voor het thema Pasen. Jij geeft de kinderen en de ouders een warm welkom als zij binnenkomen en zorgt dat de kinderen zich veilig voelen gedurende de dag. Je kan goed communiceren met ouders en collega's, je zit boordevol energie en kan ook zelfstandig op ene groep staan. Je draait je hand niet om voor een poep broek of een potje voetbal. Wil jij je studie en/of gezin combineren met je werk en ben jij een pedagogisch medewerker die zich hierin kan vinden. Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden KDV, VVE, PSZ en BSO diensten aan. Je bent flexibel inzetbaar, naar jouw eigen schema. Je hebt de keus jezelf in te plannen en of met onze planner te kijken waar je aan de slag kan. 
Utrecht
€ 58.33
Uit naam van de GGD GHOR is Bring at Work per direct op zoek naar een Programmamanager 32-40 uur per week, voor de afdeling Landelijke Coördinatie COVID-19 Bestrijding (hierna kortweg LCCB genoemd). Het betreft een tijdelijke functie met optie tot 3x verlening. ~ Dit is een algemene vacature, deze positie staat doorlopend open voor verschillende afdelingen binnen de GHOR. Wij zullen zsm contact opnemen n.a.v. uw sollicitatie om de specifieke functie te bespreken. De LCCB op zoekt naar: Om kennis, ervaring en werkpraktijken te borgen zijn vorige zomer diverse programma's opgestart. Doel van het programma is om alle geleerde lessen, de kennis en ervaring en de opgebouwde werkpraktijken te borgen t.b.v. de huidige pandemie, toekomstige crises en ter versterking van de bestaande organisaties in het domein van de Publieke Gezondheid. Het programma staat onder leiding van co-programmadirecteur. Eerder was er zicht op een warme overdracht van werkzaamheden en kennis in de nabije toekomst, maar voorlopig zal men doorwerken in de huidige constellatie. Het programma richt zich op het creëren van consensus en duidelijkheid t.a.v. de overdracht en borging in de toekomst. De taken bestaan uit: jij stuurt in nauwe samenspraak met de co-programmadirecteur op het totaalproces: je analyseert kansen en problemen, bewaakt voortgang, legt verbindingen en lost knelpunten op waar nodig. Je herijkt het kompas op gezette momenten; je verbindt het programma met het belang van de Publieke Gezondheid (vertegenwoordigd door de 25 DPG-en, GGD’en, GHOR-bureaus en GGD GHOR Nederland) en maakt helder onderscheid wie daarin welke bijdragen moet doen;  je bereidt op passende wijze het (interne) proces van besluitvorming rondom ontwikkeling en overdracht van kennis en ervaring voor. Je doet dit door korte lijnen binnen en buiten de organisatie te creëren; je houdt oog voor relevante ontwikkelingen in het veld en weet daarop in te spelen: denk daarbij aan verantwoordingstrajecten, wetsevaluaties, ontwikkeltrajecten in de eigen en andere organisaties; je stuurt je op logisch constructief en doorlopend contact met het departement en de verschillende beleidsdirecties bij VWS (oa (programma)directies Covid-19, Pandemische Paraatheid en Publieke gezondheid) en GGD GHOR Nederland; je geeft de co-programmadirecteur (on)gevraagd advies over inhoudelijke en procedurele richting van het programma, jij vormt mede de koers van het traject en de (team)ontwikkeling die nodig is om onze doelen te bereiken; je benut de geleerde lessen en impliciete kennis uit de huidige crisis, en stelt verbeteringen in de huidige manier van werken voor, op basis van de strategische koers.