Zoekresultaten

Toon filters

Gevonden vacatures: 10

Schiphol
€ €15,27
/ /
Jij bent de gediplomeerde ZZP'er of in loondienst beveiliger, die op zoek is naar een uitdagende baan als High Risk Security Agent / Beveiliger op luchthaven Schiphol. Jij bent iemand die duidelijk communiceert en staat daarnaast voor veiligheid en orde. Wil jij binnenkort starten in je nieuwe functie als High Risk Security Agent? Lees dan snel verder en solliciteer! Beveiliger -Beveiliging - High Risk Security Agent - luchthaven Schiphol + toeslag!! ZZP of Loondienst  20-38 uur per week; Locatie: Schiphol; €13,17 - €15,27 per uur + toeslagen; ZZP tarief i.o. Bonus: toeslag van € 5,40 bruto (tot en met 31 december 2022); Vanaf 1 januari zal het nieuwe uurloon CAO van toepassing zijn verhoogd met een toeslag van €1,40 bruto per uur; Flexibele werktijden. Jij bent als luchthaven beveiliger iemand die orde en veiligheid waarborgt in de directe omgeving. Jij bent punctueel, gastvrij en je draagt hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel met je mee. Je houd van hard werken en je krijgt energie van het werken in een levendige internationale werkomgeving. Verder zoeken wij iemand die sociaal en betrokken is, tegen een stootje kan en minimaal drie dagen per week inzetbaar is.
Haarlem
€ 2300
Voor onze opdrachtgever in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zijn wij per direct op zoek naar Helpende en Helpende plussers, die flexibel aan de slag willen in onze flexpool. Jij als Helpende niveau 2(+) gaat aan de slag in een van de locaties. Samen met jou collega's ben jij verantwoordelijk voor de zorg op jouw afdeling. Je wordt ingepland aan de hand van jouw beschikbaarheid.   Dit ben jij: Je hebt affiniteit met de ouderenzorg; Je bent sociaal ingesteld, vooral naar de bewoners; Je hebt een positieve uitstraling waardoor je jouw enthousiasme kan overbrengen; Geduld is jouw tweede naam, je bent zorgvuldig, afspraken nakomen zijn voor jou vanzelfsprekend; Je hebt inlevingsvermogen en gaat een goed gesprek met een cliënt niet uit de weg; Je kijkt naar de mogelijkheden en bent oplossingsgericht; Je neemt je eigen verantwoording; Je kan goed samenwerken met anderen.
Schiphol
€ €15,07
/ /
Ben jij een buitenmens en is jouw passie werken op Schiphol dichtbij de vliegtuigen? Wil je beveiliger worden of ben je al een gediplomeerd beveiliger? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!  Op het platform van Schiphol komen alleen de medewerkers van de Airline en de platformmedewerkers.  Dit houdt in dat jij buiten werkzaam bent en iedereen controleert die van binnen naar buiten gaat.  Voor deze super TOFFE BAAN zijn wij op zoek naar:  Gediplomeerde beveiligers die de baan van High Risk Security Agent/beveiliger als een enorme uitdaging zien! Wij zijn op zoek naar mensen die ofwel op ZZP basis of als uitzendkracht willen werken. (In deze baan als beveiliger werk je niet met passagiers!) Jij bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en veiligheid staat bij jou voorop. Wil jij op zeer korte termijn starten in je nieuwe functie als High Risk Security Agent? Solliciteer dan direct!    Minimaal 18 uur p/w beschikbaar (6 uur per dag) Locatie Schiphol op het platform (buiten Starttijden tussen 05:00uur en 08:00uur ’s ochtends  ZZP tarief vanaf 1 januari 2023 € 32,50 excl.  Tarief voor uitzendkrachten: € 15,07 + bruto toeslag €3,90 = €18,97 bruto excl. ORT 
Amsterdam
Voor een zorgorganisatie met wijkzorg (extramurale zorg) voor specifieke doelgroepen met extra ondersteuning zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige niveau 5 met een ondersteunende rol in de wijk. HBO Verpleegkundige met een ondersteunende rol in de wijk 16 uur per week met uitzicht op meer uren. Als wijkverpleegkundige heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld. Je kijkt verder dan je eerste indruk en zoekt naar de vraag achter de vraag. Als coordinator beheer je de zorgvraag en zet je deze uit in het team, je begeleid de lastigere zaken en springt bij waar nodig. Naast het verrichten van verpleegkundige handelingen heb je een signalerende en coördinerende rol. Je zoekt samenwerking met andere zorgaanbieders rondom de cliënt. Als een spin in het zorgweb verbind je hulpverleners met elkaar. Je ondersteund in het op orde maken van de indicatiestellingen en pakt nieuwe aanmeldingen op.
Amsterdam
€ 3500
Jij bent een flexibele Verpleegkundige die ons flexteam wil komen versterken. De zorg wordt afgestemd op de behoefte van de cliënt met respect voor de wens om zo lang mogelijk in het eigen leefmilieu te blijven of in een verzorgingshuis met de juiste passende zorg. Jij verricht verpleegkundige- en verzorgende handelingen, zodat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd. Je ondersteunt actief mensen die verzorging nodig hebben vanwege ziekte, een beperking of leeftijd. Jij biedt de zorg die zij nodig hebben. Je werkt samen met doelgroepen die afstand hebben tot de maatschappij, denk hierbij ex-verslaafden, dak -en thuislozen maar ook gehandicapten. Kortom: een baan waarin jij echt iets kunt betekenen voor de medemens!
Schiphol
€ 14,43
Ben jij op zoek naar een uitdagende opleiding en werk als Beveiliger (werken/leren) en wil je graag aan de slag in de wervelende wereld van Schiphol? Lees dan nu verder. Om de veiligheid van vliegtuigen, passagiers en personeel te handhaven zijn wij op zoek naar een platformbeveiliger in opleiding.  Deze opleiding is een leer-werktraject tot MBO beveiliger niveau 2. Jij bent degene die deze belangrijke taak op luchthaven Schiphol op je wilt nemen. Als aspirant beveiliger kan je direct werken en opgeleid worden als beveiliger voor deze internationale organisatie. Je kan officieel aan de slag als platform beveiliger. Als platform beveiliger ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor het observeren en controleren van personeel.  Je werkt met High-Risk vluchten voor diverse Airlines, omdat deze vluchtbestemmingen een strengere regelgeving hebben dat extra beveiliging vereist. · Je observeert en controleert personeel dat aan het werk is in en om het vliegtuig; · Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van het vliegtuig, personeel en passagiers. · Het gaat om een high risk flight security. Klinkt dit als de uitdaging die je zocht?  Lees dan snel verder! Minimaal 18 uur p/w beschikbaar (6 uur per dag) Locatie Schiphol op het platform (buiten Starttijden tussen 05:00uur en 08:00uur ’s ochtends  €14,43 per uur + toeslagen (groei tot €15,96 na behalen diploma)  Extra november/december bonus €5,25 per uur (bovenop je salaris) Interne opleiding Flexibele werktijden (dag en nachtdiensten)