Persoonlijke aanpak

Wij kijken echt naar de mensen achter organisaties en cv’s. Onze bemiddeling is meer dan alleen een cv aan een functie matchen. Wie ben je, wat wil je en wat zijn je drijfveren? Met andere woorden leren we mensen eerst kennen en daarna gaan we pas op zaken over.

Zo koppelen wij met zekerheid mensen aan organisaties en andersom.

Flexibel

Flexibiliteit past ons goed. Dat komt terug in zowel onze werkprocessen als het werk zelf. Bij Bring at Work werven wij vaste medewerkers, flexibele (uitzend)krachten en/of ZZP’ers voor onze opdrachtgevers.

Daarnaast zijn we voor onze flexpools 24/7 bereikbaar en is elk proces maakbaar. Waar zie jij jezelf werken als werkzoekende en waar ben je naar op zoek als organisatie? We denken graag met je mee.

Dichtbij

Naast dat we flexibel te werk gaan, zijn we ook flexibel in de fysieke zin van het woord. Ons hart ligt in Amsterdam, maar we werken met organisaties door het hele land. Heeft jouw organisatie ons nodig op locatie?

Dan reizen we er met veel plezier naartoe, of dat nu naar Rotterdam, Lelystad of Amsterdam-Zuid is. Wij zijn waar onze opdrachtgever ons nodig heeft.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Dit doen we onder andere door gesprekken te voeren van mens tot mens. Daarnaast komen we altijd onze afspraken na en doen we wat we zeggen.

Zo is Bring at Work uitgegroeid tot een betrouwbare partner.