Zorg en welzijn

‘Zorg & welzijn’ wordt vaak als één branche gezien, maar er zijn natuurlijk best wat verschillen. Bij Bring at Work zien we ze daarom altijd los van elkaar. Ligt jouw hart in de zorg of kinderopvang en heb je de juiste diploma’s op zak? Wij hebben altijd een groot aantal vacatures voor deze en andere functies in de zorg en welzijn online staan. Hieronder vind je onze meest recente vacatures in Amsterdam en omgeving in verschillende branches zoals administratie, logistiek, horeca, schoonmaak, zorg, commercie en productie.

Schrijf je in

Wil je reageren op een vacature? Of wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Schrijf je dan snel in.

Zorg | Snel aan de slag via Bring at Work

Werk je in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij ons kun je terecht voor zowel vaste als flexibele functies in de zorg als flexkracht of zzp’er. Dagelijks werken er rond de 120 flexmedewerkers in de zorg. Daarnaast bieden we verschillende opleidingen om jouw kennis en daarmee carrièremogelijkheden te verbreden. 

Voorbeelden van vacatures in de zorg die wij aanbieden:

  • Verpleegkundige (niveau 4, 5 en 6)
  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • Doktersassistent
  • Helpende zorg en welzijn (niveau 2)
  • Begeleider in de zorg

Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen zorgen, ons aanbod vacatures in de zorg is groot. Ga direct naar het vacatureoverzicht en bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Kinderopvang | Grootste uitzendbureau in de kinderopvang

Meer dan 80 medewerkers werken dagelijks via Bring at Work voor verschillende organisaties in de kinderopvang. Je zorgt liefdevol voor de kinderen op de groep, verlicht de werkdruk of bent vervanger voor ziek of piek. Wij regelen je werkplek op basis van jouw wensen – dit kan langere tijd op één locatie of elke dag op andere locaties zijn. Dit biedt vrijheid in jouw werkweek en een grote mate van flexibiliteit. Jij kiest wanneer je werkt! Daarnaast bieden we verschillende opleidingen om jouw kennis en daarmee carrièremogelijkheden te verbreden. Het is dan ook niet zonder reden dat we nu het grootste uitzendbureau in de kinderopvang in de regio Amsterdam zijn.

Voorbeelden van vacatures in de kinderopvang:

  • BSO – Buitenschoolse opvangmedewerker
  • Kinderopvang medewerker / pedagogisch medewerker

Of ontdek onze ‘Welzijn’ vacatures:

  • Maatschappelijk werker
  • Groepsbegeleider
  • Jeugdwerker

Zin om aan de slag te gaan? Via Bring at Work start je in no-time als flexwerker, in vast dienstverband of als zzp’er bij een bedrijf dat goed bij jou past. Kortom, er is heel veel mogelijk op basis van jouw wensen!

Soraya, Aurora en Elles helpen je graag verder

Binnen Bring at Work zijn Soraya, Aurora en Elles verantwoordelijk voor de zorg en welzijn vacatures. Deze drie dames werken vlekkeloos samen en krijgen er enorm veel energie van als mensen écht op hun plek zetten. Ze helpen je dan ook graag verder, of je nu op zoek bent naar een flexbaan of liever vast in dienst gaat.

Heb jij specifiek interesse in de kinderopvang? Vraag dan naar onze kinderopvang expert Elles! Ga je liever aan de slag in de zorg? Neem dan contact op met Aurora of Soraya!

Binnen Bring at Work zijn Soraya, Aurora en Elles verantwoordelijk voor de zorg en welzijn vacatures. Deze drie dames werken vlekkeloos samen en krijgen er enorm veel energie van als mensen écht op hun plek zetten. Ze helpen je dan ook graag verder, of je nu op zoek bent naar een flexbaan of liever vast in dienst gaat.

Foto0009 (Medium)
Foto0056 (Medium)
Foto0015 (Medium)

Heb jij specifiek interesse in de kinderopvang? Vraag dan naar onze kinderopvang expert Elles!
Ga je liever aan de slag in de zorg? Neem dan contact op met Soraya of Aurora!

FAQ

Hieronder vind je onze meest recente vacatures in Amsterdam en omgeving in verschillende branches zoals administratie, logistiek, horeca, schoonmaak, zorg, commercie en productie.

Hoeveel vakantiedagen heb ik als uitzendkracht?

Werk jij onder de voorwaarden van de NBBU-cao? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen bij een voltijd dienstverband. Deze 25 vakantiedagen zijn onderverdeeld in 20 wettelijke en 5 bovenwettelijke vakantiedagen.

Als de NBBU-cao niet op jouw overeenkomst van toepassing is, heb je recht op 20 wettelijke vakantiedagen bij een voltijd dienstverband. Als jouw inlener onder een andere cao of beloningsreglement valt zijn deze regels van toepassing.

Wat is het verschil tussen toeslag en overuren?

Als je regelmatig buiten kantoortijden of op zon- en feestdagen werkt, krijg je waarschijnlijk extra betaald voor deze uren. Deze uren worden toeslaguren genoemd. Wanneer je extra uren buiten de normale werktijden werkt, zijn dat overuren.

Voorbeeld:
Je werkt twee uur langer door omdat het druk is op de werkvloer. De twee extra uren die je gewerkt hebt zijn overuren.

Wanneer word ik uitbetaald?

Als uitzendkracht worden jouw gewerkte uren van de week daarvoor, goedgekeurd op dinsdag en uitbetaald op woensdag. Zorg er daarom voor dat je alle uren ingevoerd hebt op jouw werkbriefje via onze Bring at Work portal.

Mocht het zo zijn dat de opdrachtgever 4-wekelijkse betaling hanteert, dan word jij als uitzendkracht ook 4-wekelijks uitbetaald. In onze Bring at Work portal staat er een duidelijk overzicht met betaaldagen.

Wanneer worden loonstroken gepubliceerd?

Jouw loonstrook is elke vrijdag na afloop van de periode beschikbaar in de portal. Dit geldt voor iedereen die per week of per 4 weken wordt betaald. Als je per maand wordt betaald dan ontvang je jouw loonstrook binnen 1 week na de betaaldag.

Ben je ZZP’er? Dan hanteren wij een betaaltermijn van 21 dagen vanaf de factuurdatum. Je mag zelf bepalen om jouw factuur na een week of een maand te sturen.

Bring at Work Kantoor

Sollicitanten

Meld je nu gratis aan om snel
te kunnen solliciteren!

We nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en houden je op de hoogte!

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd