Kinderopvang

Wist je dat Bring at Work begonnen is als uitzendbureau in de zorg en kinderopvang? Door de jaren heen hebben we verschillende goede samenwerkingen opgezet in deze branche. Een voorbeeld hiervan is o.a. Tinteltuin. Wij zijn hofleverancier van dit succesvolle kinderopvangbedrijf in Amsterdam en omgeving. Ook hebben wij contracten met andere grote landelijke kinderopvangorganisaties. Je kan voor ons door heel Nederland aan de slag in de kinderopvang

Ligt jouw hart in de kinderopvang en heb je de juiste diploma’s op zak? Wij hebben altijd een groot aantal vacatures in dit vakgebied online staan!

Schrijf je in

Wil je reageren op een vacature? Of wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Schrijf je dan snel in.

Eén van de grootste uitzendbureaus in de kinderopvang

Een grote pool met medewerkers werken dagelijks via Bring at Work voor verschillende organisaties in de kinderopvang. Je zorgt liefdevol voor de kinderen op de groep, verlicht de werkdruk of bent vervanger voor ziek of piek. Wij regelen je werkplek op basis van jouw wensen – dit kan langere tijd op één locatie of elke dag op andere locaties zijn. Dit biedt vrijheid in jouw werkweek en een grote mate van flexibiliteit. Jij kiest wanneer en waar je werkt!

Wil jij werken in de Kinderopvang? Wij hebben vacatures in heel Nederland!

Bij Bring at Work bieden we verschillende opleidingen om jouw kennis en daarmee carrièremogelijkheden in deze branche te verbreden, denk hierbij aan een EHBO bij Kinderen, het behalen van de taalnorm of een volledig VVE certificaat. Het is dan ook niet zonder reden dat we één van de grootste uitzendbureaus in de kinderopvang zijn.

Voorbeelden van vacatures in de kinderopvang:

  • BSO – Buitenschoolse opvangmedewerker
  • KDV – Kinderdagverblijf
  • PSZ – Peuterspeelzaal
  • VVE – Voorschoolse vroegtijdige Educatie

Zin om aan de slag te gaan? Via Bring at Work start je in no-time als flexwerker, in vast dienstverband of als zzp’er voor een of meerdere van onze opdrachtgevers die goed bij jou passen.. Kortom, er is heel veel mogelijk op basis van jouw wensen!

Interesse? Neem contact op met Elles!

Bij Bring at Work is Elles de expert als het aankomt op functies in de kinderopvang. Zij weet exact welke vragen ze jou moet stellen om erachter te komen welke baan écht bij je past. Neem direct contact met haar op via 020-2235281 of stuur een mailtje naar ellesbartles@bringatwork.nl.

FAQ

Hieronder vind je onze meest recente vacatures in Amsterdam en omgeving in verschillende branches zoals administratie, logistiek, horeca, schoonmaak, zorg, commercie en productie.

Hoeveel vakantiedagen heb ik als uitzendkracht?

Werk jij onder de voorwaarden van de NBBU-cao? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen bij een voltijd dienstverband. Deze 25 vakantiedagen zijn onderverdeeld in 20 wettelijke en 5 bovenwettelijke vakantiedagen.

Als de NBBU-cao niet op jouw overeenkomst van toepassing is, heb je recht op 20 wettelijke vakantiedagen bij een voltijd dienstverband. Als jouw inlener onder een andere cao of beloningsreglement valt zijn deze regels van toepassing.

Wat is het verschil tussen toeslag en overuren?

Als je regelmatig buiten kantoortijden of op zon- en feestdagen werkt, krijg je waarschijnlijk extra betaald voor deze uren. Deze uren worden toeslaguren genoemd. Wanneer je extra uren buiten de normale werktijden werkt, zijn dat overuren.

Voorbeeld:
Je werkt twee uur langer door omdat het druk is op de werkvloer. De twee extra uren die je gewerkt hebt zijn overuren.

Wanneer word ik uitbetaald?

Als uitzendkracht worden jouw gewerkte uren van de week daarvoor, goedgekeurd op dinsdag en uitbetaald op woensdag. Zorg er daarom voor dat je alle uren ingevoerd hebt op jouw werkbriefje via onze Bring at Work portal.

Mocht het zo zijn dat de opdrachtgever 4-wekelijkse betaling hanteert, dan word jij als uitzendkracht ook 4-wekelijks uitbetaald. In onze Bring at Work portal staat er een duidelijk overzicht met betaaldagen.

Hoe vul je reiskosten in?

Wanneer je recht hebt op reiskosten, is dit te zien in jouw werkbriefje in de portal. Reiskosten worden vergoed door middel van een kilometervergoeding en/of kosten voor het openbaar vervoer.

Kosten openbaar vervoer
De totale kosten voor het openbaar vervoer noteer je gemakkelijk in je werkbriefje. Hierbij is het belangrijk dat je het afschrift van je gemaakte reizen bewaard. Dit afschrift mag je als alternatief ook naar jouw contactpersoon binnen Bring at Work sturen.

Kilometervergoeding
Kilometervergoedingen mag je in je werkbriefje verwerken door het start- en eindadres te noteren. De portal berekent automatisch de afgelegde kilometers.

Bring at Work Kantoor

Sollicitanten

Meld je nu gratis aan om snel
te kunnen solliciteren!

We nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en houden je op de hoogte!

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd