Onze dienstverlening

Welk type dienstverband je ook kiest, we helpen je altijd aan de opdracht die het beste bij jou en de vraag van de opdrachtgever aansluit. Wat de verschillen precies zijn, lees je hieronder.

Uitzenden

Wanneer je als uitzendkracht ergens aan de slag gaat, leent Bring at Work jou als werknemer uit aan een bedrijf. Je werkgever blijft dus Bring at Work. Het voordeel van deze vorm van uitzenden is dat je makkelijk switcht van opdracht en dus nergens aan vast zit en zo één of meerdere werkgevers kan leren kennen.

Detachering

In tegenstelling tot een uitzendcontract, heeft een detachering altijd een vaste begin- en einddatum. Loopt de opdracht eerder af of is er minder werk? Dan is de opdrachtgever verplicht om je alsnog te betalen voor deze periode, een detachering biedt je meer vastigheid en weet zowel de opdrachtgever als jijzelf waar je aan toe bent.

Flexpool

Als je van veel afwisseling houdt, past werken via een flexpool perfect bij jou. Wanneer je in een flexpool zit werk je namelijk voor verschillende bedrijven op afwisselende locaties. Door middel van onze app plan je jezelf handig in voor de opdrachten die jij het leukst vindt. Je kiest dus zelf waar je gaat werken en geeft van te voren aan hoeveel dagen per week je aan de slag wil gaan. Heb je een vraag? Dan kun je altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon. Wij bieden flexpools voor de zorg en kinderopvang.

Werving en Selectie

Ben jij op zoek naar een vaste baan bij een bedrijf dat écht bij je past? Laat ons je helpen! Onze bemiddeling begint altijd bij een persoonlijk gesprek. In dit gesprek horen we graag wie je bent, wat je wil en wat je drijfveren zijn. Vervolgens matchen we jouw wensen aan de juiste organisatie. Zo ben je ervan verzekerd dat jij straks goed op je plek zit. Op basis van Werving en Selectie ga jij na de selectieprocedure direct in dienst bij je nieuwe werkgever.

Zzp-bemiddeling

Onze zzp’ers werken voornamelijk in de zorg en de kinderopvang, maar ook hebben wij zzp’ers aan het werk in de zakelijke dienstverlening.. De mogelijkheden hierbinnen zijn groot. Zo is het een optie om voor verschillende opdrachtgevers voor langere tijd aan de slag te gaan, maar is elke dag op een andere locatie of afdeling werken ook een mogelijkheid. Het is maar net wat het beste bij jou past!

Waarom uitzenden via Bring at Work?

Wij matchen meer dan alleen een cv aan een functie. Wij kijken ook echt naar de mensen achter organisaties en cv’s. Met andere woorden leren we de mensen eerst kennen en daarna gaan we pas op de zaken over. Zo koppelen wij met zekerheid mensen aan organisaties en andersom.

Zin om aan de slag te gaan? Neem dan direct persoonlijk contact met ons op! We helpen je graag.

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd

FAQ

Vraag 1

Antwoord 1

Vraag 2

Antwoord 1