Naarden
€ 2850
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een uitmuntende gastvrijheid en leidinggevende skills? Dan ben jij de nieuwe Ondersteunend manager voor de front office bij een internationaal 4* hotel! In de functie van Ondersteunend manager ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de front- en de backoffice taken. Jij stuurt het team aan om de best mogelijke service te bieden aan de gasten. Verantwoordelijkheden: Assisteren van de front office manager en vervangen bij diens afwezigheid; Helpen bij het controleren van de checklist, het controleren van de gewerkte uren en het rapporteren van de resultaten; Medeverantwoordelijk zijn voor het opstellen van roosters en het uitvoeren van administratieve taken; Ondersteunen bij het plannen van interne en externe vergaderingen; Helpen van collega's met receptiewerkzaamheden; Samen met de front office manager nieuwe plannen bedenken om doelstellingen te behalen; Implementeren van nieuwe procedures om de productiviteit te stimuleren.  
Amsterdam
€ 2600
Je ademt hotellerie en straalt een oprechte gastvrijheid uit. Je bezit de nodige kwaliteiten en vaardigheden om te uitblinken als Receptioniste, in een hotel dat zowel zakenreizigers als vakantiegangers verwelkomt.  In de fulltime rol van Receptioniste ben jij het eerste gezicht dat de gasten zien. Je zorgt voor een warm onthaal, een vlotte in- en uitcheckprocedure en staat klaar om vragen te beantwoorden. Je beheert de telefoon en houdt de administratie op orde. Dankzij je uitstekende multitaskvaardigheden kun je soepel kamerverzoeken coördineren en draag je bij aan een veilige hotelomgeving.  
Amsterdam
€ 2400
Wij zijn opzoek naar een ervaren hospitality professional met een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen voor gasten. Als Horeca medewerker kom je te werken bij een internationaal hotelketen, waar gastvrijheid en etiquette hoog in het vaandel staan.  Als Horeca medewerker ben je verantwoordelijk voor de complete gastbeleving, vanaf het moment dat gasten arriveren tot hun vertrek. Met enthousiasme deel je jouw expertise over wijn en spijs met zowel gasten als collega's.  Je bent stressbestendig, hands-on en gedijt goed tijdens drukke diners of banqueting evenementen. Je begrijpt de behoeften van gasten en weet hier effectief op in te spelen. Daarnaast ben je flexibel en een echte teamspeler.