Terneuzen
€ 3177
Als Begeleider help je mensen naar een zelfstandig leven en het behalen van hun persoonlijke doel. Je motiveert en stimuleert mensen om zo veel mogelijk op te pakken in hun leven. Je gaat door waar anderen stoppen en werkt vanuit passie met impact! Ben jij de Begeleider die wij zoeken? Lees dan snel verder!  Als enthousiaste Woon/Groepsbegeleider ben je toegewijd aan het ondersteunen van deelnemers bij het behalen van hun individuele doelen. Je grondhouding kenmerkt zich door respect en gelijkwaardigheid, waardoor je in staat bent om op een stimulerende, corrigerende en begeleidende manier op te treden, zowel op individueel als groepsniveau. Zelfs in hectische situaties behoud je het overzicht en sta je stevig in je schoenen. Je werkt flexibel in onregelmatige diensten en draagt bij aan een effectieve samenwerking binnen het team. De zorg en begeleiding van deelnemers worden uitgevoerd door een multidisciplinair team, bestaande uit huismeesters, SPW 2'ers, en Persoonlijk Begeleiders, met de mogelijkheid tot raadpleging van een gedragswetenschapper op afstand. Je hebt het vermogen om consistent om te gaan met gemaakte afspraken rondom deelnemers en kunt hen op een positieve en opbouwende manier aanspreken op hun gedrag, waarbij je de eigenheid van elke deelnemer respecteert. Daarnaast draag je mede verantwoordelijkheid voor gedegen rapportage in het cliëntdossier. Het kan voorkomen dat je samen met de deelnemer begeleidingsdoelen formuleert en deze in samenwerking met de persoonlijk begeleider opneemt in een zorgplan. Je hanteert een methodische aanpak en begeleidt activiteiten die bijdragen aan het herstel en de ontwikkeling van de deelnemers.
Haarlem
€ 2500
Woon jij in Noord-Holland en heb je ervaring als Helpende en/of Helpende plus? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanuit onze flexpool ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers in ons netwerk. Als Helpende niveau 2(+) word je toegewezen aan een van onze tien locaties, waar je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor de zorg op jouw afdeling. Je krijgt een rooster op basis van je beschikbaarheid. Als Helpende en/of Helpende plus herken je jezelf in onderstaande eigenschappen: Je bent zeer sociaal en voelt een sterke verbinding met de bewoners; Jouw positieve houding straalt enthousiasme uit, en je weet anderen hiermee te inspireren; Geduld is een van jouw kenmerken, je handelt zorgvuldig en komt altijd je afspraken na; Je bezit een groot inlevingsvermogen en aarzelt niet om betekenisvolle gesprekken met cliënten te voeren; Je bent een probleemoplosser die altijd denkt in termen van mogelijkheden; Je draagt graag je eigen verantwoordelijkheid en werkt uitstekend samen met anderen.  
Hulst
€ 4135
Als Gedragswetenschapper coach, begeleidt en train je medewerkers. Je geeft advies bij complexe casussen en stelt signaleringsplannen en risicotaxaties op. Jij maakt positieve impact bij onze opdrachtgever, gelegen aan een prachtige locatie in Hulst.  Daarnaast wordt er van je verwacht dat je initiatieven neemt om de toepassing van methodieken te optimaliseren, je bijdraagt aan de ontwikkeling van het begeleidingsbeleid en de kwaliteitsbewaking bevordert. Je zult ook deelnemen aan diverse vakgroepen met betrekking tot kwaliteitszorg, op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het vakgebied en theoretische uitgangspunten vertalen naar concrete veranderstrategieën. Verder zul je multidisciplinaire overleggen begeleiden. Je zult nauw samenwerken met de managers van de afdeling en het Bureau Traject Management dat verantwoordelijk is voor de plaatsing van de cliënten. De functie omvat het werken op een prachtige locatie in Hulst voor 24 uur per week. Als Gedragswetenschapper maak je deel uit van de behandelstaf die bestaat uit gedragswetenschappers, SPV'ers en regievoerders. Het team komt maandelijks bijeen voor vakgroep overleggen en intervisie om de deskundigheid te bevorderen en van elkaar te leren. Je zult ook overleg hebben met collega's binnen hetzelfde werkveld. Het streven naar goede kwaliteit van zorg is een belangrijke doelstelling waarbij je ondersteuning biedt op casusniveau.