Amsterdam
€ 25
Voor onze Amsterdamse opdrachtgever zoeken wij huishoudelijke ondersteuners die verantwoordelijk zijn, initiatief nemen en niet voor een uitdaging weg deinzen. Je maakt de woning grondig schoon in de aangewezen tijd die je hebt gekregen van de planners. Daarnaast ondersteun je kwetsbare cliënten in het zelf onderhouden van hun woning en motiveert hen om aan de slag te gaan.
Amsterdam
€ 2200
Voor onze opdrachtgever zoeken wij huishoudelijke ondersteuners die verantwoordelijk zijn, initiatief nemen en niet voor een uitdaging weg deinzen. Je maakt de woning grondig schoon in de aangewezen tijd die je hebt gekregen van de planners. Daarnaast ondersteun je kwetsbare cliënten in het zelf onderhouden van hun woning en motiveer je hen om aan de slag te gaan.
Amsterdam
€ 2900
In deze Domus+ wonen twee groepen cliënten (m/v) met een actieve (drugs)verslaving, psychiatrische problematie én een licht verstandelijke beperking. Veel van de cliënten komen uit een dak- of thuisloze situatie en/of hebben een verleden met justitie. Elke dag sta jij als maatschappelijk werker weer voor nieuwe uitdagingen, elke dag is anders en jij biedt de zorg die nodig is. In jouw rol als begeleider sta je de hele dienst op de groep, zorg je voor structuur en ben jij de contactpersoon voor alle bewoners. Je bent niet vies om de mouwen op te stropen en samen met de cliënt hun kamer op te ruimen en helpt tijdens de eet-momenten.