Amsterdam
€ 2900
In deze Domus+ wonen twee groepen cliënten (m/v) met een actieve (drugs)verslaving, psychiatrische problematie én een licht verstandelijke beperking. Veel van de cliënten komen uit een dak- of thuisloze situatie en/of hebben een verleden met justitie. Elke dag sta jij als maatschappelijk werker weer voor nieuwe uitdagingen, elke dag is anders en jij biedt de zorg die nodig is. In jouw rol als begeleider sta je de hele dienst op de groep, zorg je voor structuur en ben jij de contactpersoon voor alle bewoners. Je bent niet vies om de mouwen op te stropen en samen met de cliënt hun kamer op te ruimen en helpt tijdens de eet-momenten.
Haarlem
€ 2600
Voor onze opdrachtgever in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zijn wij opzoek naar Verzorgende IG'ers die ons flexteam komen versterken. Je werkplek betreft een zorginstelling met intramurale locaties in de omgeving van Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal. De zorg wordt geboden op diverse soorten afdelingen en kleinschalig wonen, denk hierbij aan revalidatiezorg, somatische en psychogeriatrische zorg. De uitvragen zijn flexibel en er kan je dus gevraagd worden op diverse locaties te werken voor verschillende doelgroepen, jij geeft zelf aan waar en wanneer je wil werken. Jij bent bekwaam in het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen, je hebt ervaring met klinisch overdragen en kunt goed samenwerken met anderen. Je zorgt ervoor dat de afdeling op rolletjes loopt. Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent oplossingsgericht en gaat uitdagende situaties nooit uit de weg.  Je bent gedreven, enthousiast en gemotiveerd om het beste uit jezelf, je collega's én de bewoners te halen.
Haarlem
€ 2300
Voor onze opdrachtgever in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zijn wij per direct op zoek naar Helpende en Helpende plussers, die flexibel aan de slag willen in onze flexpool. Jij als Helpende niveau 2(+) gaat aan de slag in een van de locaties. Samen met jou collega's ben jij verantwoordelijk voor de zorg op jouw afdeling. Je wordt ingepland aan de hand van jouw beschikbaarheid.   Dit ben jij: Je hebt affiniteit met de ouderenzorg; Je bent sociaal ingesteld, vooral naar de bewoners; Je hebt een positieve uitstraling waardoor je jouw enthousiasme kan overbrengen; Geduld is jouw tweede naam, je bent zorgvuldig, afspraken nakomen zijn voor jou vanzelfsprekend; Je hebt inlevingsvermogen en gaat een goed gesprek met een cliënt niet uit de weg; Je kijkt naar de mogelijkheden en bent oplossingsgericht; Je neemt je eigen verantwoording; Je kan goed samenwerken met anderen.