Zaandam
€ 5500
Als Gedragswetenschapper bij Veilig Thuis Zaanstreek-Waterland ben je een centraal aanspreekpunt. Jij adviseert en ondersteunt je collega’s met jouw expertise. Je bent betrokken bij ingrijpende besluiten bij dreigende onveiligheid. Je werkt nauw samen met de stafleden, zoals de teammanager en coördinatoren. Hoofdwerkzaamheden: Casuïstiek overleggen voorbereiden;  Rapportages nalezen en meedenken over vervolghulpverlening; Besprekingen met ketenpartners: Schakelen in crisissituaties. De medewerkers hebben een enorme drive om iets structureels te betekenen voor mensen die het nodig hebben. Die focus zorgt voor een fijne en goede teamgeest. Koppel dat aan een variatie aan invalshoeken, van dorpsgemeenschap tot grote stad en van (prenatale) kindermishandeling tot oudermishandeling en je krijgt een aardig idee van deze boeiende en afwisselende baan.  
Amsterdam
€ v.a. €45,-
Voor een zorgorganisatie met wijkzorg (extramurale zorg) voor specifieke doelgroepen met extra ondersteuning zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige niveau 5 met een ondersteunende rol in de wijk. HBO Verpleegkundige met een ondersteunende rol in de wijk 16 uur per week met uitzicht op meer uren. Als wijkverpleegkundige heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld. Je kijkt verder dan je eerste indruk en zoekt naar de vraag achter de vraag. Als coordinator beheer je de zorgvraag en zet je deze uit in het team, je begeleid de lastigere zaken en springt bij waar nodig. Naast het verrichten van verpleegkundige handelingen heb je een signalerende en coördinerende rol. Je zoekt samenwerking met andere zorgaanbieders rondom de cliënt. Als een spin in het zorgweb verbind je hulpverleners met elkaar. Je ondersteund in het op orde maken van de indicatiestellingen en pakt nieuwe aanmeldingen op.
Haarlem
€ 33,50
Ben jij woonachtig in Noord-Holland en heb je ervaring als Helpende en/of Helpende plus? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanuit onze flexpool ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers in ons netwerk. Als Helpende Plus word je ingezet vanuit onze flexpool bij één van onze locaties, waar je samen met collega's verantwoordelijk bent voor de zorg op jouw afdeling. Je kan ingepland worden op ad hoc diensten of je beschikbaarheid aangeven, zodat wij je inplannen.  Als Helpende en/of Helpende Plus herken je jezelf in onderstaande eigenschappen: Je bent een probleemoplosser die altijd denkt in termen van mogelijkheden; Je draagt graag je eigen verantwoordelijkheid en werkt uitstekend samen met anderen. Je bent zeer sociaal en voelt een sterke verbinding met de bewoners; Jouw positieve houding straalt enthousiasme uit, en je weet anderen hiermee te inspireren; Geduld is een van jouw kenmerken, je handelt zorgvuldig en komt altijd je afspraken na; Je bezit een groot inlevingsvermogen en aarzelt niet om betekenisvolle gesprekken met cliënten te voeren;