Zaandam
€ 36,03
Wil jij graag een steentje bijdragen in de Corona-campagne dit najaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de GGD Zaanstreek Waterland zijn wij per 16 september op zoek naar: ERVAREN ARTSEN €5621,- bruto per maand - €36,03 per uur Wat zijn jouw werkzaamheden? 1. Controle van Vereisten    - Dagelijkse controle, samen met de dagcoördinator, of handleidingvereisten kloppen. 2. Uitleg aan Medewerkers    - Instructies geven aan medewerkers in de prikstraat. 3. Vaccinatie Advies    - Advies geven aan cliënten over vaccinatie.    - Verwijzing naar arts bij een "ja" op triagevragen of bij foutieve toediening.    - Bespreken van contra-indicaties met cliënten. 4. Eerste Hulp    - Bekwaam zijn in het verlenen van eerste hulp. 5. Onvoldoende Vaccin    - Advies geven bij te weinig toegediend vaccin. 6. Oplosvloeistof    - Advies geven bij toediening van alleen oplosvloeistof. 7. Prikincidenten    - Informeren over gevolgen bij prikincidenten. 8. Incidenten Registratie    - Controle van registratie van incidenten in cliëntdossier. 9. Bijwerkingen Monitoring    - Monitoren van bijwerkingen op de GGD-locatie.    - Melden van ernstige en onverwachte reacties aan Bijwerkingencentrum Lareb.
Zaandam
€ 24,26
Voor  de GGD Zaanstreek Waterland zijn wij opzoek naar medisch onderlegde mensen, die tijdelijk beschikbaar zijn. Help jij mee tijdens de Covid-najaarscampagne? Als assistent van de dagcoördinator heb je een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken op de werkvoer.  Hier zijn een aantal taken die je op je neemt: Roosterbeheer: Advies en ondersteuning bij het maken van het personeelsrooster; Ochtendroutine: Tellen van vaccins in de koelkast en aanmaken van nieuwe tellijsten; Begeleiding nieuwe medewerkers: Assisteren bij voorbereiding, toediening van vaccins en administratieve taken; Competentiecontrole: Je toetst regelmatig de bekwaamheid van de vaccineerders en je checkt of er behoefte is aan oefening in vaccinatiehandelingen; Materiaalbeheer en hygiëne toezicht: Je voorziet de vaccinatiekamer van benodigde kantoor- en medische materialen en je waarborgt de naleving van hygiëneprotocollen tijdens het vaccineren; Protocollaire afwijkingen en procesmonitoring: Je rapporteert eventuele afwijkingen en problemen van de medische- en hygiëneprotocollen; Eindcontrole en dagsluiting: Je controleert en bereidt vaccins voor de volgende dag. Je werkt mee aan de dagsluiting en rapporteert aan de dagcoördinator. Als assistent van de dagcoördinator draag je echt bij tot de veiligheid en efficiëntie van het vaccinatieproces!
Tuitjenhorn
€ 3000
Wij zijn op zoek naar gepassioneerde Persoonlijk begeleiders in de gehandicaptenzorg in regio Alkmaar. Je zult voor een langere periode werkzaam zijn op deze locatie, voor 24 tot 32 uur per week. Wat zijn de taken van een Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg: Jij zult, naast de begeleidende taken,  ook de verzorgende taken uitvoeren. Deze zorg is intensief en per locatie gericht op diverse doelgroepen. De belangrijkste eigenschappen van een persoonlijk begeleider zijn: Je bent verantwoordelijk en straalt zelfvertrouwen uit; Je staat stevig in je schoenen; Werken in teamverband spreekt jou aan; Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en bent in het bezit van meerdere certificaten zoals: Tilliften, Medicatie, Diabetici, Epilipsie.