Amsterdam
€ 3500
Jij bent de Verpleegkundige Niveau 4 of 5 die ons flexteam wil komen versterken. Jij bent een gedreven Verpleegkundige Niveau 4 of 5. De zorg wordt afgestemd op de behoefte van de cliënt met respect voor de wens om zo lang mogelijk in het eigen leefmilieu te blijven of in een verzorgingshuis met de juiste passende zorg. Jij als Verpleegkundige verricht verpleegkundige- en verzorgende handelingen, zodat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd. Je ondersteunt actief mensen die verzorging nodig hebben vanwege ziekte, een beperking of leeftijd. Jij biedt de zorg die zij nodig hebben. Je werkt samen met doelgroepen die afstand hebben tot de maatschappij, denk hierbij ex-verslaafden, dak -en thuislozen maar ook gehandicapten. Kortom: een baan waarin jij echt iets kunt betekenen voor de medemens!
Koog aan de Zaan
€ 3000
Wij zijn opzoek naar flexibele Verzorgende IG'ers die onze pool met enthousiasme en veel goede moed komen versterken. Jullie zijn de Verzorgende IG'ers die met liefde voor het vak al hun passie in hun werk stoppen. Als Verzorgende IG'er bieden wij jou alle flexibiliteit. Jij bent verantwoordelijk voor wanneer je werkt. Wij werken samen met 65 verschillende locaties in de Zaanstreek en Waterland, waar je samen met je collega's de beste zorg biedt.  Wie ben jij?: Je straalt vertrouwen uit en voelt je verantwoorlijk; Je weet hoe je in de meest onvoorziene situaties moet handelen, dit doe je kalm en daadkrachtig; Je bent zelfstandig maar kan ook heel goed werken in een teamverband, je laat je niet snel uit het veld slaan en kan tegen (opbouwende) kritiek; Je hebt ervaring in de Gehandicapten zorg, Somatiek en Psychogeriatrische zorg; Jij stopt je gevoel in het werke en werkt het liefst met zowel ouderen als kinderen.
Purmerend
€ 3000
Jij bent de Begeleider in de Zorg die als ZZP'er of als uitzendkracht ons flexteam komt versterken. Wij zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde Begeleiders in de Zorg, je bent gepassioneerd en bent daarnaast op zoek naar uitdagende flexibele opdrachten wanneer jou dit uitkomt. Je bent als Begeleider in de zorg flexibel ingesteld. Zo heb je o.a. de keuze uit verschillende locaties waar je samen met je (zzp)collega's de beste zorg kan bieden. Hier neem jij het voortouw. Jij zult naast de begeleidende taken ook de verzorgende taken uitvoeren. Deze zorg is intensief en per locatie specifiek gericht op diverse doelgroepen. Wij verstrekken jou over alle informatie die daar bijhoort. Wie ben jij: Verantwoording en vertrouwen straal jij uit, je weet hoe je in ingewikkelde situaties moet handelen. Je bent zelfstandig maar ook werken in een teamverband spreekt jou aan. Je laat je niet snel uit het veld slaan en kan tegen (opbouwende) kritiek. Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en bent in het bezit van meerdere certificaten zoals: ADL,Tilliften, Medicatie, Diabetici en Epilepsie. Je kan je verplaatsen in een ander en werkt met zowel ouderen als kinderen.