Amsterdam
€ 3482
Wil jij goede zorg leveren aan de kinderen, maar niet de administratieve last? Kom werken als Pedagogisch Medewerker & vaste flexer via Bring at Work! Als pedagogisch professional zit jij vol energie en zie je de nieuwsgierige blikken van de kinderen. Gedurende de dag ben je bezig met de kinderen, waarbij je de kinderen begeleidt en verschillende activiteiten organiseert. Als flexer ben jij de reddende engel bij piek en ziek of bij een locatie waar een vacature open staat en jij de groep tijdelijk ondersteunt.  Samen met jouw contactpersoon Elles bespreek jij je wensen en onderteken je jouw contract. Je wordt ingepland op locaties van jouw keus, waar je heen reist met jouw Leaseauto (indien gewenst). Wij hebben locaties in Amsterdam, Zaanstreek, Amstelveen en Utrecht.
Amsterdam
€ €3421
Ben jij een pedagogisch professional en heb je een passie voor kinderen? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons flexteam!  De ochtend is begonnen en de kinderen druppelen binnen in de groep waar jij bent ingedeeld. Jij zit vol energie en ziet de nieuwsgierige blikken van de kinderen. Zodra alle kinderen binnen zijn, begin je de dag met een muzikale activiteit en zorg je voor een vrolijke sfeer. Gedurende de dag ben je voortdurend bezig met de kinderen, waarbij je verschillende activiteiten organiseert en begeleidt. Via ons planningsysteem kan jij zelf diensten accepteren, soms ad-hoc, maar meestal al langer van tevoren. Ook hebben we langere opdrachten bij één organisatie of op één vaste groep waar jij als pedagogisch medewerker het naar je zin hebt. Hier word je dan vast ingepland op de dagen dat jij beschikbaar bent. Jij bent in de lead! Geen administratieve taken, enkel de zorg voor de kinderen, hoe fijn is dat! Ook kan jij je wensen aangeven aan jouw vaste contactpersoon die goed voor jou zorgt zodat jij je werk kan doen.  
Amsterdam
€ 3421
Wil jij de kinderen een leuke dag geven? Als gediplomeerd pedagogisch medewerker zorg je met liefde en passie voor kinderen tussen de 0 - 4 of 4 -12 jaar. Jij vindt het fijn om zelf te kiezen wanneer je werkt, waar je werkt en hoeveel je werkt. De ene week 1 dag en de week erna misschien wel 5. Dit kan bij Bring at Work als flexibel pedagogisch medewerker.  Via ons planningsysteem kan jij zelf diensten accepteren, soms ad-hoc, maar meestal al langer van tevoren. Ook hebben we langere opdrachten bij één organisatie of op één vaste groep waar jij als pedagogisch medewerker het naar je zin hebt. Hier wordt je dan vast ingepland op de dagen dat jij beschikbaar bent. Jij bent in de lead! Geen administratieve last, enkel de zorg voor de kids, hoe fijn is dat! Ook kan je je wensen aangeven aan jouw vaste contactpersoon die goed voor jou zorgt zodat jij je werk kan doen.