Zaandam
€ 3190
Ben jij een pedagogisch medewerker die graag op een babygroep wilt werken, dan hebben wij de baan voor jou. Een prachtig kindercentrum in Zaandam zoekt per direct een medewerker voor op de babygroep. Er zijn twee babygroepen specifiek ingericht voor de jongste van 0 tot 2 jaar. Er heerst een rustige sfeer, de jongste baby's volgen hun eigen ritme. De dreumesen leren om naast elkaar te spelen, de activiteiten die aangeboden worden staan in het teken van ontwikkeling ter voorbereiding op de peutergroep.  Je bent een onderdeel van het team waarbij structuur hoog in het vaandel staat. Er is ruimte voor veel eigen inbreng wat je vak ook inhoudelijk uitdagend maakt.  We zoeken een medewerker die al reeds werkzaam is geweest op een babygroep of kan uitleggen waarom de baby's voor jou zo uitdagend zijn. Vind jij persoonlijk contact bij deze doelgroep belangrijk, is het motto "meer dan opvang alleen", ook bij jou van toepassing. Dan zie ik graag je sollicitatie binnen komen! 
Amsterdam
€ 2950
Jij bent de pedagogisch medewerker die werkt met je hart.  Bring at Work biedt jou een een tijdelijk contact aan, van maximaal 4 maanden, hierna krijg je een vast contract bij de opdrachtgever zelf.  Gedurende de dag breng jij een lach op het gezicht van de kinderen. Niets is jou te dol. Buiten rennen in de modder, binnen in een prinsessenjurk lopen, jij kan het allemaal. Het kind staat centraal. Naast dat je een lach op het gezicht brengt van de kinderen kan je goed communiceren met ouders en collega's, sta je open voor feedback en zorg je voor rust wanneer dat nodig is. Creativiteit staat bij dit kinderdagverblijf centraal. Elk kind is creatief op zijn of haar eigen manier en mag dit ook altijd laten zien. Samen met je collega's maak je een activiteiten planning
€ max € 4.669
Voor een fijne locatie in Amsterdam zijn wij opzoek naar een manager. Je bent verantwoordelijk voor een jaarplan en zorgt voor een goede uitvoering hiervan. Je zorg samen met de afdeling planning, kwaliteit en HR dat je locatie goed blijft lopen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw teamleden, je coacht, begeleidt en stimuleert ze. Tevens ben je verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding maar nog meer voor de preventie van het verzuim. Je bent het gezicht van de locatie voor de ouders en de GGD.