Amsterdam
€ 2700
Jij hebt affiniteit met kinderen en wilt je graag met kinderen werken in de leeftijd van 0 tot 12 jaar? Wij zijn voor verschillende organisaties op zoek naar pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Zoek je een flexibele baan naast je studie of ben je meer op zoek naar vastigheid, onze opdrachtgevers bieden dit allebei.  Jij bent gedurende de dag de pedagogisch medewerker die een lach op het gezicht van de kinderen brengt, in is voor een dolletje en de kinderen geborgenheid geeft. Je bent zorgzaam, liefdevol en heb passie voor het werken op een Kinderdagverblijf!  
Amsterdam
€ 3245
Wij zijn voor een grote kinderopvangorganisatie in Amsterdam per direct op zoek naar een sociaal pedagogisch medewerker voor 4 dagen in de week op een babygroep. Heb jij een passie voor het bieden van zorg in de kinderopvang op een babygroep dan zijn wij op zoek naar jou. Sociaal Pedagogisch medewerker in Amsterdam voor 4 dagen op een babygroep.  Als sociaal pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor dat de kinderen aan het einde van de dag met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan. Je vind het niet erg om een poepbroek te verschonen en draait je hand niet om als er 2 baby’s te gelijk huilen. Je hebt affiniteit met baby’s en bent stressbestendig. Wij verwachten een inzet voor 4 dagen per week op een babygroep, ervaring met kinderen in de leeftijd tussen 0 tot 4 jaar, goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden, je hebt minimaal MBO 3, 4 of HBO niveau en je bent een pedagogisch medewerker van je woord. 
Amersfoort
€ 2700
Jij bent een hardwerkende Pedagogisch Medewerker, je werkt graag met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.  Wij zijn voor een grote organisatie op zoek naar pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Ben jij opzoek naar een flexibele baan naast je studie of wil je meer vastigheid, onze opdrachtgevers bieden dit allebei.  De blijheid en vrijheid van een kind staat voor jou voorop. Je straalt vertrouwen uit en geeft geborgenheid aan de kinderen. Je hebt een sportieve en creatieve houding. Je bent zorgzaam en zet je beste beentje voor, het werken op een Kinderdagverblijf is dé uitdaging voor jou!