Almere
€ 3245
Jij hebt altijd al affiniteit gehad met kinderen en je bent op zoek naar flexibiliteit of juist naar meer vastigheid. Dan hebben wij de baan voor jou!  Voor een groot kinderopvang organisatie zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers voor in de kinderopvang en/of BSO in Almere. Zoek je een bijbaan naast je studie, vind het flexibel werken goed bij jouw leefsituatie passen of ben je meer op zoek naar vastigheid? Onze opdrachtgever biedt dit allebei.  Jij als pedagogisch medewerker staat iedere dag klaar voor de kinderen. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Ben je meer sportief, creatief of houd je van koken en ligt jouw interesse meer bij de wat oudere kinderen? Dan is de BSO perfect voor jou! Met een relevante diploma kom je hiervoor in aanmerking en dit is ook makkelijk te combineren met school of een extra baan erbij. 
Amsterdam
€ 2150
/ /
Ben jij op zoek naar een leuke baan? Of ben je met pensioen? Ga jij graag met mensen om en met name met kinderen?  Ben je een liefhebber van autorijden? Weleens nagedacht over een baan als chauffeur binnen een kinderopvang? Dan zoeken wij jou! Als chauffeur binnen de kinderopvang zorg je ervoor dat de kinderen in jouw voertuig op een veilige en verantwoordelijke manier van de kinderopvang naar school worden gebracht en omgekeerd. Daarnaast zorg je voor een duidelijke communicatie met ouders/verzorgers, school, planners en de pedagogisch medewerkers. Het is namelijk belangrijk dat er zo veel mogelijk structuur en regelmaat geboden wordt aan de kinderen. Jouw werkdag begint vanuit de locatie waar je de kinderen ophaalt (regio Amsterdam, Zaanstreek en Waterland). Vanaf circa 8.00 uur haal je de kinderen van jouw route op en zorgt dat ze verantwoord en veilig naar school gebracht worden. Rond 9.00 uur heb je alle kinderen naar school gebracht en zit jouw werk voor de ochtend er op en kan je genieten van die welverdiende bak koffie of thee. 's Middags haal je de kinderen tussen 14.00 en 16.00 uur weer van school op en brengt ze veilig naar de opvang. Rond 16.30 ben je klaar, einde werkdag! 
Amsterdam
€ 3000
Jij bent een vrolijke, hardwerkende en liefdevolle Pedagogisch Medewerker die voor 27-36 uur in de week aan de slag wilt op een peutergroep in de kinderopvang voor een gezellige en groeiende kinderopvang organisatie in Amsterdam - Noord. Je hebt ruime ervaring met peuters en werkt goed in teamverband. Hiernaast is het hebben van een VVE een pré. Je hebt veel ervaring in het verzorgen van peuters, op de groep en vind het begeleiden van de kinderen een leuke en fijne uitdaging. Daarnaast ben je zorgzaam in de directe zorgtaken voor de kinderen. De zorg voor de kinderen staat voor jou in het middelpunt en dat heeft de hoogste prioriteit. Samen met je collega's bewaak je de pedagogische kwaliteit, regelmaat en verzorging op de peutergroep. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd 2 t/m 4 jaar. Je hebt ervaring in het in de gaten houden van het ontwikkelingsniveau van het individuele kind op de groep. Dit doe je via de VVE. Je stimuleert kinderen zich verder te ontwikkelen. Verder begeleid je de kinderen bij hun dagelijkse bezigheden en organiseer je leeftijds-gerichte en gevarieerde activiteiten, zelfstandig en met je team.