Aerdenhout
€ 2300
Voor onze opdrachtgever in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zijn wij op zoek naar meerdere Helpende en Helpende plussers, die per direct flexibel aan de slag willen in onze flexpool. Jij bent een Helpende niveau 2 (of 2+) en gaat aan de slag in een van de locaties in omgeving Haarlem. Je bent verantwoordelijk voor de zorg op jouw afdeling, samen met je collega's. Aan de hand van jouw beschikbaarheid plannen wij jou in.  Dit ben jij: Je bent sociaal ingesteld, vooral naar de bewoners en hebt affiniteit met ouderen; Je bent hebt een positieve en blije uitstraling waardoor je jouw enthousiasme kan overbrengen; Geduld is jouw tweede naam, je bent zorgvuldig en afspraken nakomen en op tijd zijn, zijn voor jou vanzelfsprekend; Je beschikt over een inlevingsvermogen en je kijkt naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen; Je neemt je eigen verantwoording; Je kan goed samenwerken met anderen.
Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar gediplomeerde ZZP pedagogisch medewerkers die weten van aanpakken en het leuk vinden om op verschillende locaties en groepen te werken.  Werken zoveel en wanneer jij wil, tussen de 8 en 40 uur per week Werklocatie: Heel Amsterdam, Zaanstreek en heel Nederland €37 per uur ZZP tarief Geniet jij ook zo van het knutselen met peuters of knuffelen met baby's en vind je het heerlijk om met de bso kinderen een spelletje te doen? Wil je daarnaast werken wanneer jij wil en baas zijn van je eigen agenda? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als ZZP'er op de groep ben jij de persoon die zorgt dat de druk op de groep net wat minder hoog is, je houd overzicht en maakt er een leuke dag van voor de kinderen. Je wordt ingezet voor langere tijd op één locatie, flexibel op meerdere locaties of als vervanging tijdens ziek en piek. Je kan werken wanneer en waar jij wil, wij hebben meer dan 50 diensten voor jou om uit te kiezen. Je plant jezelf of samen met onze planner Elles op de locaties waar jij wil werken. Wij bieden diensten voor de KDV, BSO, PSZ en VVE.  Wij zoeken dé ZZP pedagogisch medewerkers die net even dat stapje extra doen, zodat alle kinderen zich welkom voelen. Je weet hoe je liefdevol de zorg oppakt en kinderen kan stimuleren in hun spel en dagritme. Je speelt in op de belevingswereld van de kinderen en je weet de kinderen een fijne en gezellige dag te bezorgen.    
Jij bent op zoek naar een kinderopvang organisatie in Almere en Zeewolde. Je bent een gemotiveerde, spontane pedagogisch medewerker die graag aan de slag wilt in de kinderopvang.  Je eigen werk rooster maken en planning via app Provincie Flevoland: Almere en Zeewolde Werken tussen de 8 en 40 uur Als ZZP'er € 37,00 per uur Jij bent een gedreven pedagogisch medewerker die graag wilt bijdragen aan de ontwikkeling en het creëren van een veilige ruimte voor de kinderen. Je voelt aan waar het kind behoefte aan heeft en stimuleert de kinderen te groeien. Puzzelen, voorlezen, en buiten spelen met kinderen is een van jou passies. Je kan bij deze opdrachtgever voor een langere tijd op een locatie worden ingezet of je kiest ervoor om elke dag ergens anders aan de slag te gaan.  Jij wilt graag je studie en/of gezin combineren met werk en bent een pedagogisch medewerker die zich als ZZP'er hierin kan vinden. Je kan bij ons tussen de 8 en 40 uur per week werken in de kinderopvang op vaste locaties of flexibel elke dag op een andere groep.  Wij bieden KDV, VVE, PSZ, en BSO diensten aan. Samen met Elles onze planner van de kinderopvang kan je uitzoeken waar en hoeveel je ingezet kan worden.