Amsterdam
€ 4000
Ben jij een gedreven Accountmanager met ervaring in het genereren van nieuwe business in de uitzendbranche? Zoek je een dynamische rol in een gezellig, ondernemend en groeiend familiebedrijf met een sociale en hardwerkende ondergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons bedrijf bestaat uit 12 dames die zich dagelijks inzetten voor de match tussen kandidaat en klant binnen drie divisies. Als Sales Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten binnen onze divisies, met een focus op de zorg- en kinderopvangsector. Je komt terecht in een betrokken en zelfstandig team, omringd door leuke collega's. Bij ons draait alles om mensen. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën en initiatieven in te brengen op een 'Bring at Work'-manier en kunt rekenen op een inspirerende werkomgeving. Wij bemiddelen kandidaten vanuit een echte interesse voor beide partijen. Alleen dan kunnen we de juiste persoon aan de juiste organisatie verbinden. Door ver weg te blijven van cv’s schuiven en te kiezen voor kwaliteit en menselijkheid. Alleen met aandacht voor en van werkgever en werknemer breng je lange termijn matches tot stand. Merkwaarden:  Persoonlijke aanpak;  We kijken echt naar mensen achter organisaties en cv’s. Onze bemiddeling is meer dan alleen een cv aan een functie matchen; Kwaliteit; We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We leveren kwaliteit door mensen te plaatsen (i.p.v. cv’s) en  door samen met bedrijven hun arbeidsbeleid te verbeteren. We zijn flexibel en dichtbij. Wij werken vanuit het hart van Nederland naar jou in het land. Ons werk stopt niet bij de stadspoorten van Amsterdam.
Dordrecht
Als Teammanager kom je terecht in een stabiel, enthousiast en betrokken team, bestaande uit ca. 15 medewerkers in de functie van nachtwaker, verpleegkundige, groepsbegeleider en woonbegeleiders. Je komt terecht op een beschermde woonvorm in Dordrecht. Jouw rol als Teammanager is om de uitvoering van de dagdagelijkse werkzaamheden te controleren en je motiveert en coacht medewerkers waar nodig. Je hebt hiernaast regelmatig contact met bewonersorganisaties, gemeenten en woningcorporaties.  De cliënten op deze locatie hebben te kampen met een diagnosticeert psychiatrisch ziektebeeld. Daarnaast is er sprake van verslaving, schulden en gebrek aan dagbesteding.
Rotterdam
Als Teammanager kom je terecht op een Specialistische Verpleegafdeling en ben je verantwoordelijk voor het creëren van een positieve werkomgeving en het leiden van een team van ongeveer dertig collega's. Jouw team bestaat uit professionals met diverse opleidingsniveaus, waaronder Gastvrouwen, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Samen bieden jullie zorg aan bewoners met een verleden als dak- en/of thuisloze of met andere maatschappelijke problemen. Je bent zichtbaar aanwezig op de afdeling, biedt ondersteuning en helpt medewerkers in hun ontwikkeling. Daarnaast zorg je voor een goede bezetting en werk je aan de kwaliteit van zorg en innovatie. Je wordt aangestuurd door  de locatiemanager en je werkt samen met de andere teammanagers van een andere locatie.