Amsterdam
€ €3300,-
Voor een super trendy locatie in Amsterdam Noord zijn wij opzoek naar een Bedrijfsleider voor het TheaterCáfe. Je krijgt de kans om jezelf te kunnen ontplooien tot een volwaardig manager! Het TheaterCáfe is geopend in april 2021. Om de organisatie verder te ontplooien zijn ze per direct op zoek naar een fulltime bedrijfsleider. Creativiteit staat hier centraal! Zo krijg je de mogelijkheid om je eigen team samen te stellen. Naast de administratieve taken, krijg je de volledige vrijheid om evenementen te organiseren zoals; filmavonden, theatervoorstellingen, muziekvoorstellingen en dans- en clubavonden. Niks is te gek! 
Amsterdam
€ 3000
Ben jij resultaatgericht, goed met cijfers en heb jij een goed organisatievermogen?  Vind jij het fijn om te werken in een team met korte lijnen en waar geen dag het zelfde is? Solliciteer dan nu op de functie financieel administratief medewerker!  Als financieel administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het verwerken, boeken en coderen van de inkoopfacturen. Je zorgt en onderhoudt het contact met de winkels en klanten omtrent facturen en betalingen.  Je bent verantwoordelijk voor de juiste dataverwerking en controles op de geldstroom van de winkels. Naast deze werkzaamheden draag jij zorg voor de administratie binnen de vastgestelde procedures en houdt je rekening met de wet- en regelgeving.  
Amsterdam
€ 3500
Jij bent de Verpleegkundige Niveau 4 of 5 die ons flexteam wil komen versterken. Jij bent een gedreven Verpleegkundige Niveau 4 of 5. De zorg wordt afgestemd op de behoefte van de cliënt met respect voor de wens om zo lang mogelijk in het eigen leefmilieu te blijven of in een verzorgingshuis met de juiste passende zorg. Jij als Verpleegkundige verricht verpleegkundige- en verzorgende handelingen, zodat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd. Je ondersteunt actief mensen die verzorging nodig hebben vanwege ziekte, een beperking of leeftijd. Jij biedt de zorg die zij nodig hebben. Je werkt samen met doelgroepen die afstand hebben tot de maatschappij, denk hierbij ex-verslaafden, dak -en thuislozen maar ook gehandicapten. Kortom: een baan waarin jij echt iets kunt betekenen voor de medemens!