Utrecht
Jij gaat voor goud voor jouw klanten. Dit doe je met overtuiging, positieve energie en software kennis. Een fulltime baan in Utrecht waar je hybride mag werken.  Als relatiebeheerder is jouw missie om de klanten de best mogelijke ervaring met het platform te bieden, wat resulteert in een hoge NPS. Je bent verantwoordelijk voor het verlengen van abonnementen en het ontdekken van upsell-mogelijkheden om de omzet van jouw klanten te vergroten. Daarnaast voer je evaluaties uit met klanten en adviseer je proactief hoe ze het maximale uit het systeem kunnen halen. Je verzamelt waardevolle feedback over het product en houdt wekelijks contact met het product team om de belangrijkste verbeteringen te bespreken.
Haarlem
€ 2500
In de regio Noord Holland zoeken we op dit moment enthousiaste Helpenden en Helpenden Plus die graag flexibel willen werken in onze flexpool, voor diverse opdrachtgevers. Als Helpende niveau 2(+) word je toegewezen aan een van onze tien locaties, waar je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor de zorg op jouw afdeling. Je krijgt een rooster op basis van je beschikbaarheid. Dit zijn de eigenschappen die jou typeren: Je bent zeer sociaal en voelt een sterke verbinding met de bewoners; Jouw positieve houding straalt enthousiasme uit, en je weet anderen hiermee te inspireren; Geduld is een van jouw kenmerken, je handelt zorgvuldig en komt altijd je afspraken na; Je bezit een groot inlevingsvermogen en aarzelt niet om betekenisvolle gesprekken met cliënten te voeren; Je bent een probleemoplosser die altijd denkt in termen van mogelijkheden; Je draagt graag je eigen verantwoordelijkheid en werkt uitstekend samen met anderen.  
Utrecht
€ 3475
Vrijheid, energie, jong team en gedeeltelijk thuiswerken. Een mooie job waar je met klanten werkt die zelf in een dienstverlenend bedrijf werken. Je werkt servicegericht en gaat voor de 5 sterren. Met gemak los jij de (software/technische) problemen op: weer een tevreden klant! Als fulltime technisch support medewerker help je klanten snel en met gemak. Daarvoor beantwoord je hun vragen supersnel telefonisch, via mail en de live chat. Daarnaast monitor je het succes van de gebruikers en benader je hen proactief met tips & trics, als je opmerkt dat ze jouw hulp mogelijk goed kunnen gebruiken. Je draagt bij aan de verbetering van het product (software) en de dienstverlening door de feedback van klanten te bespreken in het wekelijks overleg. Om je functie goed uit te voeren krijg je de beschikking over een Macbook Air, iPhone en AirPods.