Flexpoolmanagement

Elke dag inzet nodig van flexkrachten, Bring at Work neemt het poolmanagement graag van je over. De flexpools bestaan uit geselecteerde uitzendkrachten die het prettig vinden om op oproepbasis bij dezelfde werkgever te werken. Onze ervaren planners en recruitmentconsultants zorgen voor een doorlopende instroom van de juiste kandidaten en plannen deze op lange termijn en ad-hoc zodat u altijd de juiste medewerker op de werkvloer heeft staan. Flexpoolmanagement zetten wij in de volgende branches: Horeca, Zorg, Kinderopvang, Logistiek, Schoonmaak en Productie.

Uitzendkracht in vaste dienst nemen

Ook als jouw organisatie op zoek is naar vaste werknemers biedt uitzenden mogelijkheden. Zo kun je als je tevreden bent over de uitzendkracht deze na afloop van de vooraf vastgelegde uitzendtermijn overnemen als vaste medewerker. Geen mogelijkheid om de medewerker op eigen contract te nemen? De NBBU-cao biedt de mogelijkheid om de medewerker tot 5,5 jaar op basis van uitzenden in te lenen bij Bring at Work.

Waarom Bring at Work

Wij kijken naar de mens achter het CV. Naast vaardigheden, opleidingen en werkervaring is het belangrijkste van ons werk het leren kennen van de persoon die voor ons zit. De kandidaat die onze opdrachtgever zo hard nodig heeft centraal stellen en kijken waar zijn of haar ambities liggen, waar de persoon vandaan komt en wat zijn of haar beweegredenen zijn, zo maken wij de beste match.

Offerte aanvraag

algemene voorwaarden(Vereist)

Liever direct persoonlijk contact?

Recente artikelen

Fidessa@bringatwork.nl

Wij gaan voor tevreden kandidaten

6 juni 2023
1 min leestijd