Amsterdam
€ 3000
/ /
Ben jij de persoon die weggelegd is voor een leidinggevende rol in de hospitality? Ben jij een geboren leider in de horeca en heb jij verstand van gedoogde middelen? Wij zijn opzoek naar een Manager CannaBistro/Bar. Wij zijn voor het icoon uit de binnenstad op zoek naar een gedreven manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de activiteiten en de dagelijkse leiding. Je werkt mee in de zaak en vervult hierin een voorbeeldrol. Je weet het team optimaal te laten functioneren en zorgt ervoor dat het huiskamergevoel wordt overgebracht op de gasten; door de juiste uitstraling, gastvrijheid en kwaliteit.
Amsterdam
€ 2100
Vind jij het leuk om mensen blij te maken met een heerlijke maaltijd? Heb jij een passie voor hospitality en ben je fulltime beschikbaar? Solliciteer dan nu voor de functie van cateringmedewerker! Jij weet als cateringmedewerker precies wat gastvrijheid is en vindt het fijn om mensen te ontzorgen. Als cateringmedewerker ben jij het visitekaartje van de organisatie en ontvang je alle klanten met een heerlijke lunch.  Samen met jouw 2 collega’s verzorg je de bedrijfscatering en ben je verantwoordelijk voor de kantine. Je verzorgt het dagelijks onderhoudt van de zelfbedieningskoffieautomaten en beheert de voorraad en inkoop. Met jouw keukencreaties weet je de mensen blij te maken en maak je van elke lunch een feestje. 
Voor een grote hotelketen met 4* en 5* hotels zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Executive Chef/Chef-kok, die niet kan wachten om op alle gebieden van de keuken zijn talenten te laten zien. Deze uitdagende functie is beschikbaar in de regio Eindhoven. Als Chef-kok geef je leiding aan het hele keukenteam en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en het waarborgen van de kwaliteit in de keuken. Je stuurt medewerkers aan, motiveert, stimuleert en corrigeert wanneer nodig. Daarnaast stem je de producten en diensten af op ontwikkelingen in de markt en houdt hierbij rekening met de bedrijfsformule.  Je bent sociaal, communicatief sterk en empathisch ingesteld. Daarnaast ben je zakelijk, kritisch, helder, consistent en consequent in jouw denken en handelen. Je bent bovendien verantwoordelijk voor wijzigingen in de menukaarten en voor de ontwikkeling van recepturen en calculaties. In deze rol hou je nauw contact met de Food & Beverage Manager. Samengevat de Chef-kok heeft inzicht in de doelstellingen van de organisatie en werkt binnen de formule van het bedrijf. Hij maakt beleidsplannen, strategische plannen en operationele plannen voor de keuken. De Chef-kok past richtlijnen en regels en voorschriften voor veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk werken toe (HACCP). De Chef-kok coacht en begeleid de lerende werknemer en hij werkt effectief, efficiënt en kostenbewust.