UITZENDEN 

Uitzenden is het ter beschikking stellen van personeel aan een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden. Bring at Work bemiddelt in de regio Groot Amsterdam.

HR-ADVIES

Uw organisatie groeit, blijft stabiel of krimpt. Bring at Work ondersteunt organisaties in de HR processen door middel van zowel advies als uitvoering.

Werving en Selectie

Soms wilt u niet dat een medewerker flexibel inzetbaar is, maar juist vast/tijdelijk bij uw zelf in dienst komt. Onze wervings activiteiten bieden wij ook op W&S basis aan. Wij werven en selecteren de juiste medewerker voor u, welke u na gebleken geschiktheid een eigen contract aanbiedt.

COaching

Uw medewerkers actief houden op de werkvloer in hun huidige functie of laten groeien voor de toekomst. Bring at Work biedt coaching op maat om uw organisatie te laten bloeien.

Bring PAYROLL

Bij Bring payroll werft en selecteert u zelf het personeel en bent u operationeel aansturend. Wij kunnen voor nieuwe medewerkers onze flexibele contracten aanbieden, wat u meer speelruimte biedt voor uw flexibele schil.

MAATWERkSPECIALIST

U en uw personeel zijn geboeid met processen die op maat gemaakt zijn. Al onze opdrachten worden op maat gesneden en naar uw behoefte aangepast.

          L-Opening-15.jpg

Bring At Work © All Rights Reseverd

Powered by Q