Wie zijn wij

Bring at Work is een jong, dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt in de uitzendbranche vanwege de persoonlijke aanpak. Wij zijn sterk in het werven en payrollen van personeel. Wij werven en selecteren lokaal en zorgen ervoor dat de juiste persoon gekoppeld wordt aan uw organisatie.

Onze dienstverlening is altijd op maat, uw wens staat voorop. Waar wij ons in onderscheiden is de betrokkenheid bij onze kandidaten, medewerkers en onze hechte relatie met opdrachtgevers. Dit in samenwerking met onze out of the box mentaliteit zorgt ervoor dat wij altijd de juiste personen in uw onderneming kunnen plaatsen.


Twitter Feed

Onze dienstverlening

Wij zijn zeer ervaren en daarnaast erg gemotiveerd om verschillende aspecten van HRM, personeel en recruitment succesvol voor u uit te voeren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vinden, boeien en binden van personeel, verloning en natuurlijk werving & selectie. U kunt ons ook inschakelen voor coaching van medewerkers en hebben wij opgeleid HR-personeel aan ons verbonden voor alle mogelijke personeelsvraagstukken. Naast uitzenden en werving & selectie bieden wij HR dienstverlening en payroll aan waarbij wij organisaties ontzorgen in hun personele zaken. 

Wij zijn waar onze klant is. Wij zijn flexibel in onze werktijden en werklocatie. Een inhouse constructie is bij ons ook mogelijk. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

          L-Opening-15.jpg

Bring At Work © All Rights Reseverd

Powered by Q